ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

"Ύστατη προσπάθεια επιφανών Αρειανών για να σώσουν τον Άρη"

Την ύστατη προσπάθεια να σώσουν το καράβι που βουλιάζει και λέγεται «Αρης», καταβάλουν τις τελευταίες ώρες ορισμένοι επιφανείς παράγοντες της ομάδας, ....


μήπως και κατορθώσουν να μαζέψουν το χρηματικό ποσό που απαιτείται, προκειμένου οι κίτρινοι να ανταποκριθούν στις ανάγκες και να μη καταρρεύσουν.
Πρόκειται για ανθρώπους με παρελθόν και αγάπη για τον σύλλογο, όπως ο Λάμπρος Γράντας, ο Ντίμης Παπαϊωάννου, ο Ηλίας Πόππης, ο Λεωνίδας Μπακούρας και άλλοι που συσπειρώνονται σιγά-σιγά γύρω απ΄ αυτούς.
Στόχος να συγκεντρωθούν περίπου 800 χιλιάδες ευρώ, χρήματα που θα πάνε στις υποχρεώσεις έναντι του άρθρου 99, αλλά και σε τρέχουσες καταβολές  προς το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Η προσπάθεια βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ίσως κατά τη διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΚΜΑ, υπάρξουν ανακοινώσεις. Οι παραπάνω επιφανείς Αρειανοί αποκλείουν την πιθανότητα εμπλοκής τους με τα διοικητικά, καθώς το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η συνέχιση της παρουσίας της ομάδας στο πρωτάθλημα της Superleague, κάτι που τίθεται εν αμφιβόλω, βάση των δυσάρεστων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου