ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Κλείνει μέρος της θύρας 7 η UEFA λόγω ρατσιστικών συνθημάτων

Ακριβά φαίνεται πως πληρώνει ο Ολυμπιακός τις καταγγελίες της FARE (Football Against Racism in Europe) για ρατσιστικές συμπεριφορές στο «Γ. Καραϊσκάκης» κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με την Άντερλεχτ.
Η UEFA σύμφωνα με το sportfm,έλαβε σοβαρά υπόψη της τα περιστατικά που καταγγέλθηκαν (όπως ανέφερε ανακοίνωση της FARE, υπήρχε οπτικό υλικό) και αφορούσαν την ανάρτηση πανό με ρατσιστικό περιεχόμενο και τιμώρησε τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σώθηκε ο Αρης! ( για τώρα!)

Μία νομική νίκη που δίνει "ανάσα" στον Άρη για τουλάχιστον ένα μήνα (συν άλλο ένα μέχρι να τελεσιδικήσουν οι υποθέσεις) εξασφάλισαν σήμερα το απόγευμα ο Χρήστος Γρόλλιος, με τον Παναγιώτη Στεφανίδη.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΟΨΙΜΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ

Μέχρι χθές ήταν... μισθοφόροι, σήμερα έγιναν... εργαζόμενοι!!!
Η εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" δημοσιεύει σήμερα ρεπορτάζ για τη διαμαρτυρία των υπαλλήλων της εταιρείας security που έχει αναλάβει τη φύλαξη των μεταλλευτικών εγκαταστάσεων στη ΒΑ Χαλκιδική. 

Μοναδικό κόλπο με μοτοσυκλέτα (Video)

Μοναδικό κόλπο με μοτοσυκλέτα

Το βίντεο που ακολουθεί σίγουρα θα σας εκπλήξει…

Ενημερώθηκε για τα οικονομικά στοιχεία της ΚΑΕ ο Ιβάν Σαββίδης

Ενημερώθηκε ο Ιβάν Σαββίδης σχετικά με τα οικονομικά δεδομένα της ΚΑΕ και αναμένεται να εξετάσει εάν θα αναμιχθεί ή όχι.

Μπαράζ παραιτήσεων στην ΠΑΕ Άρης


Πέραν του προέδρου, Δημήτρη Ηλιάδη, την παραίτησή τους από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπέβαλαν σήμερα και εγγράφως μετά τη χθεσινή προφορική τους παραίτηση στον πρόεδρο .....

Δείτε εικόνες από το φιλικό των Εθνικών Ελλάδας- Ρουμανίας στην Τούμπα (video)

Iσόπαλες 1-1 αναδείχτηκαν χτες βράδυ οι Εθνικές ομάδες Ελλάδος του 2004 και Ρουμανίας του 1994 σε φιλικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο Τούμπας, για φιλανθρωπικό σκοπό.
Το παιχνίδι που έγινε παρουσία περίπου 8000 θεατών, και κάτω από πολύ καλή ατμόσφαιρα, προκάλεσε το ενδιαφέρον των θεατών κύρια για την παρουσία της αλησμόνητης εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, που με πλήρη συγκρότηση επανεμφανίστηκε μετά από αρκετά χρόνια.
Μετά τον αγώνα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστας απένειμε αναμνηστικά μετάλια στους συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές για την παρουσία τους σε έναν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, αφού τα έσοδα της αναμέτρησης θα διατεθούν υπέρ της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων – ΕΛΕΠΑΠ.
Δείτεστο βίντεο εικόνες από τον αγώνα:

Στημένη η κλήρωση του Champions League; (ΦΩΤΟ)

Μία μέρα πριν από την κλήρωση για τους "16″ του Champions League ένας λογαριασμός στο Twitter με τίτλο "uefacorruption" γνωστοποίησε τα οχτώ ζευγάρια όπως βγήκαν μια μέρα μετά, προκαλώντας πολλά ερωτήματα για την εγκυρότητα.