ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος στο zougla.gr

«Με την κυβέρνηση δεν υπήρχε ποτέ ουσιαστικός διάλογος για τις εξορύξεις στις Σκουριές»
«Με την κυβέρνηση δεν υπήρχε ποτέ ουσιαστικός διάλογος για τις εξορύξεις στις Σκουριές»

ΒΑΣ. ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ: "Τα Μαδεμοχώρια στηρίζουν μαζικά την επένδυση - Εχθροί της αυτοί που την στήριζαν κάποτε" (Ηχητικό)

Ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Αριστοτέλη Βασίλης Μοσχόπουλος έδωσε μια εξαιρετικά αποκαλυπτική συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και το δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε στον απόηχο των εκλογών της περασμένης Κυριακής, όπου οι κάτοικοι του δήμου στην πλειοψηφία τους αποδοκίμασαν με την ψήφο τους το λουκέτο στα μεταλλεία που επιβλήθηκε προεκλογικά.

Ο Βασίλης Μοσχόπουλος ήταν σαφής: 

Πευκοχώρι:"Αποτελέσματα κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ"

Ο εκπρόσωπος του νομού μας στα σαλόνια της Α2 
ηττήθηκε στην έδρα του από το Περιστέρι

Κύπελλο: ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-Πολύγυρος" (highlights)


Απόλλων Αρναίας-Νίκη Πολυγύρου 0-3
Κύπελλο Χαλκιδικής-Τετάρτη 23-9-2015

Αυτογκόλ Μανωλά με... "ζεμπεκιά" (video)

manolas

Mοιραίος παίκτης ήταν για τη Ρόμα ο Κώστας Μανωλάς καθώς με μία…ζεμπεκιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Ρόμα και τη νίκη στη Σαμπντόρια.

Bullying:Ένας Τραμπούκος Χτυπούσε ένα ανήμπορο Τυφλό Παιδί - Η Θεία Δίκη όμως, ήρθε από Πίσω του…[video]

Πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι υπάρχουν κάποιοι ψυχοπαθείς ανάμεσά μας, που βασανίζουν χωρίς δεύτερη σκέψη πιο αδύναμα άτομα. 

Αυτό είναι το λεγόμενο bullying. Σας έχουμε ένα μήνυμα όμως.

Όποιος κι αν είστε, ότι κι αν σας έχει συμβεί στο παρελθό, ΤΙΠΟΤΑ δεν δικαιολογεί τη συμπεριφορά σας και σας αξίζει ό,τι κι αν πάθετε!

Άντρας ρίχνει μπουνιά σε ηλικιωμένη γυναίκα σε σούπερ μάρκετ και την αφήνει αναίσθητη. Τον ενόχλησε επειδή στεκόταν πολύ κοντά του στην ουρά του ταμείου (βίντεο)

bounia

Ένα πρωτοφανές περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας σε σούπερ μάρκετ στη Ρωσία. Μια ηλικιωμένη γυναίκα περίμενε τη σειρά της στο ταμείο.

Η ανακοίνωση της συνδικαλιστικής οργάνωσης των δημοσιογράφων "ΠΟΕΣΥ" για το ζήτημα που προέκυψε με την απροκάλυπτα προπαγανδιστική εκπομπή της ΕΤ3

Η ανακοίνωση της συνδικαλιστικής οργάνωσης των δημοσιογράφων "ΠΟΕΣΥ" για το ζήτημα που προέκυψε με την απροκάλυπτα προπαγανδιστική εκπομπή του τρίτου καναλιού της κρατικής τηλεόρασης με θέμα τις... σπουδές και τις αντιμεταλλευτικές εμμονές μιας μικρής μερίδας κατοίκων της ΒΑ Χαλκιδικής μας έδωσε να καταλάβουμε γιατί η δημοσιογραφία στην Ελλάδα έχει πατώσει για τα καλά.