ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Άντρας ρίχνει μπουνιά σε ηλικιωμένη γυναίκα σε σούπερ μάρκετ και την αφήνει αναίσθητη. Τον ενόχλησε επειδή στεκόταν πολύ κοντά του στην ουρά του ταμείου (βίντεο)

bounia

Ένα πρωτοφανές περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας σε σούπερ μάρκετ στη Ρωσία. Μια ηλικιωμένη γυναίκα περίμενε τη σειρά της στο ταμείο.



Μπροστά της ήταν ένας άντρας, ο οποίος, αφού πλήρωσε κανονικά τα ψώνια του, γύρισε ξαφνικά και έριξε μια δυνατή μπουνιά στη γυναίκα. Δεν είχε προηγηθεί κανένα επεισόδιο μεταξύ τους και όπως φάνηκε στις κάμερες, ο πελάτης πιθανώς να ενοχλήθηκε, επειδή η ηλικιωμένη στεκόταν αρκετά κοντά του, με αποτέλεσμα να τον ακουμπήσει, μέχρι να έρθει η σειρά της. 

Το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό που η γυναίκα έπεσε κάτω και έχασε τις αισθήσεις της. Ο δράστης έφυγε ανενόχλητος από το σουπερ μάρκετ, χωρίς κανένας από τους αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, να προλάβει να αντιδράσει. 

Όταν η γυναίκα συνήλθε, ανέφερε πως δεν γνώριζε τον άντρα που της επιτέθηκε, ούτε τον είχε ξαναδεί ποτέ. Η 61χρονη Νίνα Τουλούποβα είπε: ««Ξαφνικά βρέθηκα στο πάτωμα» και την υπόθεση ανέλαβε η αστυνομία. Μέσω του βίντεο, καταγράφηκαν τα χαρακτηριστικά του δράστη, ο οποίος τελικά συνελήφθη. Ήταν ο 37χρονος Βιτάλι Κοντρατένκο.


http://www.mixanitouxronou.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου