ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

"Το cartoon Εντι Ράμα ότι ΠΑΠΑΡΙΑ του έρθει στο κεφάλι την λέει!"

"Ο Απόστολος Βέλλιος στην Νότιγχαμ Φόρεστ"


Nottinghampost: "Πρόταση στον Απόστολο Βέλλιο"
Η αγγλική εφημερίδα αναφέρει πως στη Νότιγχαμ Φόρεστ έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 1,2 εκατ. ευρώ στον Ηρακλή για τον 24χρονο φορ, η οποία έχει γίνει αποδεκτή.

"Βόμβα με Γκουστάβο Μπόου ο Ιβάν!" (video)

Αποφασισμένος να κάνει μία μεταγραφή για την ενίσχυση της επίθεσης του ΠΑΟΚ που θα προκαλέσει μεγάλο ντόρο είναι ο Ιβάν Σαββίδης.

"Το πρόγραμμα του Euro 2016"


Δες το πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου,
 για να μην χάσεις αγώνα!

"Πρωταθλητή μέσω των πλέι οφ θέλει η Nova"

Να δώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο ελληνικό πρωτάθλημα θέλει η Nova, η οποία δείχνει αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα τις σχέσεις της με τη Σούπερ Λίγκας.

"ΜΝΗΜΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ"

6481e25faed8efb882bad4698ad5ccd9_XL
Η Εφημερίδα των Συντακτών μας δίνει ένα απόσπασμα από το κατηγορητήριο για τους 21 των Σκουριών, υπονοώντας πως οι αστυνομικοί-μάρτυρες το κατασκεύασαν κατ’ εντολήν!

"Αυτό το video με μαγνήτες και μπίλιες θα σας κάνει να κολλήσετε"

Video θα σας κάνει να κολλήσετε
Η δημιουργία του Kaplamino με τίτλο «Marbomino» που θυμίζει ντόμινο, έχει καταφέρει να καθηλώσει περισσότερους από 60 εκατομμύρια θεατές στο Facebook μέσα σε μια μέρα, και μόλις πατήσετε play θα καταλάβετε το γιατί!Δείτε παρακάτω το βίντεο από το αυθεντικό κανάλι του δημιουργού του:

Όλες οι αλκαλικές τροφές που χρειάζεται ο οργανισμός μας (ΛΙΣΤΑ)

Οι διάφορες ασθένειες βρίσκουν έδαφος στη σύγχρονη διατροφή που έχει υψηλή περιεκτικότητα σε όξινες τροφές, όπως το κρέας, τα τυριά, τα δημητριακά και το αλκοόλ και πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκαλικά τρόφιμα, όπως πράσινα λαχανικά, φρέσκα φρούτα, μπαχαρικά και προβιοτικά (γιαούρτι).

Μία υγιεινή διατροφή πρέπει να περιέχει περισσότερες αλκαλικές τροφές και λιγότερες όξινες ενώ για να διατηρηθεί η υγεία, πρέπει να τρώμε 60% αλκαλικές τροφές και 40% όξινες τροφές.