ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

"Ο Απόστολος Βέλλιος στην Νότιγχαμ Φόρεστ"


Nottinghampost: "Πρόταση στον Απόστολο Βέλλιο"
Η αγγλική εφημερίδα αναφέρει πως στη Νότιγχαμ Φόρεστ έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 1,2 εκατ. ευρώ στον Ηρακλή για τον 24χρονο φορ, η οποία έχει γίνει αποδεκτή.


Σύμφωνα με τη «nottinghampost», η Φόρεστ είναι η μοναδική ομάδα που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ επισημαίνεται εκ νέου το σενάριο που θέλει τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, να επιδιώκει να λάβει το 80% των μετοχών του βρετανικού συλλόγου.
«Ανεξάρτητα από το θέμα του ιδιοκτησιακού, η Φόρεστ ήδη δουλεύει προς την κατεύθυνση της απόκτησης του διεθνούς επιθετικού Απόστολου Βέλλιου ενόψει της νέας σεζόν» αναφέρεται στο δημοσίευμα, αλλά υπογραμμίζεται ότι τόσο η ΑΕΚ όσο και η Μάιντς έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 24χρονο επιθετικό.
«Ο Ολυμπιακός δεν είναι τόσο πιθανό να πάρει τον παίκτη. Όχι τόσο επειδή ο Μαρινάκης ενδεχομένως να εμπλακεί στη Φόρεστ, αλλά επειδή η ομάδα έχει ήδη έναν ποδοσφαιριστή με τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Βέλλιο, τον Μπράουν Ιντέγε» σημειώνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου