ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

'Η αρχή της δυναστείας των... Ταύρων"


Η αρχή της δυναστείας των... Ταύρων
Οι Chicago Bulls ιδρύθηκαν το 1966 και είναι μία από τις μεγαλύτερες δυναστείες του ΝΒΑ και των σπορ τη δεκαετία του 1990, κατακτώντας έξι πρωταθλήματα σε οκτώ χρόνια.

"Το ντέρμπι της ντροπής"

Το ντέρμπι της ντροπής 

Ήταν 17 Ιουνίου του 1964 όταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού ένωσαν τις δυνάμεις τους κατά… πάντων, νομίζοντας πως ο ημιτελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες (1-1) ήταν στημένος με αποτέλεσμα να μπουν στον αγωνιστικό χώρο της «Λεωφόρου Αλεξάνδρας» και να τα κάνουν όλα… σμπαράλια.  Το blog θυμάται.

"Ένας ...φοβιτσιάρης μπαλαδόρος!"

Ένας ...φοβιτσιάρης μπαλαδόρος! 

Ήταν 7 Ιουνίου του 1989, όταν στο αεροδρόμιο του Παραμαρίμπο, περιοχή κοντά στο Σουρινάμ, συνετρίβει αεροπλάνο DC-8, κατά την προσγείωση...

"Ο "άγνωστος" κύριος Μπόλονι"

Ο άγνωστος κύριος Μπόλονι 

Ο 58χρονος τεχνικός (γεννήθηκε στο Τάργκου Μούρες της Ρουμανίας, στις 11 Μαρτίου του 1953) ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην Νανσί, στον πάγκο της οποίας έκατσε για έξι ολόκληρα χρόνια (1994-2000), με μεγάλο επίτευγμα την άνοδο του συλλόγου της Λωραίνης στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος (πρωταθλήτρια 1997-98 στην Ligue 2).

Ταξίδι στη Νέα Υόρκη σε πανόραμα 360°

"Η τραγωδία της «Θύρας 12»"


Η τραγωδία της «Θύρας 12» 

Ο Όσκαρ Παλούμπο ανέμενε την έναρξη του «el clasico» Ρίβερ Πλέιτ – Μπόκα Τζούνιορς την 23η Ιουνίου του 1968 στο «Μονουμεντάλ», διαβάζοντας ένα κείμενο στην εφημερίδα «Clarin» για τη συμπλήρωση 33 χρόνων από το θάνατο του «βασιλιά της μελαγχολίας», Κάρλος Γκαρδέλ.

"Η πορεία προς το χρυσό"


Η πορεία προς το χρυσό 
Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα για την Εθνική Ανδρών στο Ευρωμπάσκετ του 1987, καθώς στον πρώτο αγώνα της επιβλήθηκε με 109-77 της Ρουμανίας.

Παρελθόν απο το τιμόνι του Απόλλωνα ο Στέλιος Δανδής. Αναλαμβάνει καθήκοντα ο Πέτρος Σαμαράς"

Τύφλα να έχουν οι… επιθετικοί! (videos)

 
Ποιος είπε ότι οι αμυντικοί δεν έχουν δικαίωμα στα γκολ; Τι γίνεται όμως όταν μπερδεύονται και σκοράρουν στην δική τους εστία; Το Blog σας παρουσιάζει τα ομορφότερα αυτογκόλ που έχουν σημειωθεί ποτέ!

"Μια ομάδα πραγματικό... όνειρο (video)"

             
VIDEO: Μια ομάδα πραγματικό... όνειρο 

Ίαν Ρας: Ο άνθρωπος που δεν σταματούσε να σκοράρει…

Ίαν Ρας: Ο άνθρωπος που δεν σταματούσε να σκοράρει…

 Ο Ίαν Ρας πέτυχε 250 τέρμα με την φανέλα της Λίβερπουλ και το Blog σας θυμίζει το προφίλ του πρώτου σκόρερ στην ιστορία των «ρεντς»!

Το «αντίο» του Πελέ

Το «αντίο» του Πελέ
Το ημερολόγιο έδειχνε 1η Οκτωβρίου του 1977, όταν ο θρυλικός Πελέ αγωνίστηκε για τελευταία φορά, βάζοντας τέλος σε μια καριέρα η οποία μέτρησε 1283 γκολ!

Ποδόσφαιρο, άθλημα για άντρες! (photos)


Ανέκαθεν το ποδόσφαιρο ήταν συνυφασμένο ως έννοια με το πάθος, τη δύναμη, την αδρεναλίνη. Είναι αυτό που ο… σοφός λαός μας λέει εδώ και χρόνια: «Το ποδόσφαιρο είναι για άντρες»!

"Υπέγραψε την...καταδίκη της'


Υπέγραψε την...καταδίκη της
Η υπογραφή (φώτο) ανήκει στον Μανουέλ Μπελγκράνο, έναν εκ των μεγαλύτερων ηρώων στην ιστορία της Αργεντινής. Σας λέει κάτι το επώνυμο; Κάτι που να έχει σχέση με τη Ρίβερ;