ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Απίστευτες τεχνολογίες που είναι σήμερα διαθέσιμες (vid-photo)

Το μέλλον είναι εδώ! (1)

Ευρήματα που συνηθίζουμε να βλέπουμε ακόμη και σήμερα σε ταινίες επιστημονικές φαντασίας και κανείς δεν πιστεύει ότι υπάρχουν. Προηγμένες τεχνολογίες που για πολλούς βρίσκονται ακόμη σε πειραματικό στάδιο και πάντως μακριά από την παραγωγή. Εφευρέσεις που μπορεί να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν, αλλά δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι είναι ήδη διαθέσιμες.
Παρακάτω θα δείτε 9 τεχνολογίες οι οποίες είναι ήδη (ή θα γίνουν σύντομα) διαθέσιμες προς κατανάλωση…

"Αναγγελία αγώνα κυπέλλου"


Β' φάση Χαλκιδικής

Τον χτύπησε, επειδή τον πείραξαν οι συνεχόμενες τρίπλες!(video)

Η Ναούτικο υποδέχτηκε την Γκρέμιο για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Οι φιλοξενούμενοι βρισκόντουσαν μπροστά στο σκορ με 1-0, ο ποδοσφαιριστής τους, Μαξιμιλιάνο Ροντρίγκεζ, θέλησε να δείξει την ποδοσφαιρική του ικανότητα κάνοντας δύο συνεχόμενες ντρίπλες στον Ζεάν Ρολτ της Ναούτικο.
Ο αμυντικός των γηπεδούχων, προφανώς και πειράχτηκε από τις συνεχόμενες ντρίπλες του αντιπάλου και του έκανε ένα μαρκάρισμα που μάλλον θα το θυμάται.
Δείτε το βίντεο:

Επικό βίντεο: Το τσαντισμένο κριάρι που σάρωσε στο YouTube ξαναχτυπά

Επικό βίντεο: Το τσαντισμένο κριάρι που σάρωσε στο YouTube ξαναχτυπάΟ μοτοσικλετιστής το έπιασε και τοποθέτησε μια κάμερα στην πλάτη του, έτσι ώστε να καταγράψει την επόμενη τους... μονομαχία, από την οπτική του κριαριού.
Το αποτέλεσμα ήταν να του σπάσει την μηχανή, αλλά μάλλον πήγαινε γυρεύοντας. 
Δείτε το βίντεο!

Πώς ακούγεται το διαστρικό κενό; – Οι ήχοι που έστειλε το Voyager 1 (video)

voyager, κενο, ηχοι, διαστρικο
Τον “αρχαίο”, απόκοσμο ήχο του διαστρικού κενούέξω από το ηλιακό μας σύστημα απέστειλε το μη επανδρωμένο σκάφος Voyager 1 της NASA το οποίο θεωρείται ότι πέρασε το όριο της Ηλιόπαυσης.
Ο απόκοσμος ήχος που ακούγεται στο videoπροέρχεται από δονήσεις του πυκνού πλάσματος, ή ιονισμένου αερίου, το οποίο πλημμυρίζει το χώρο ανάμεσα στα άστρα και είναι το στοιχείο που έπεισε τους επιστήμονες ότι το Voyager βρίσκεται εκτός ηλιακού συστήματος.

Ε.Π.Σ.Χ. :"Αποτελέσματα & Βαθμολογία 1ης Μέρας"


14-15/09
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ