ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Απίστευτο!Το νέο Ινδικό τραγούδι που κάνει θραύση. Οι στοίχοι είναι ελληνικοί .(vid)


Η διάλεκτος είναι λίγο διαφορετική γιατί τα ελληνικά είναι κάπως δύσκολα!
(Σου την ερέθιζα - Σου την έχεζα)

Το δημόσιο ζητά 40 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό!

Μια υπόθεση που κρατά εδώ και σχεδόν τριάντα χρόνια άρχισε να εκδικάζεται σήμερα στο Τριμελές Πολιτικό Εφετείο Πειραιά. Πρόκειται για την αγωγή της Τράπεζας Κρήτης κατά του Ολυμπιακού και της ανταγωγής των ερυθρόλευκων στην Τράπεζα Κρήτης.
Η εκδίκαση αφορά τη μεταγραφή του Αγάπιου Καλταβερίδη από την Ξαμάξ στον Ολυμπιακό το 1988 (επί προεδρίας Γιώργου Κοσκωτά) έναντι ποσού 1.050.000 ελβετικών φράγκων.

10 πράγματα που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις στο facebook!

10 πράγματα που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις στο facebook!Εσείς έχετε αυτές τις «κακές» συνήθειες; Δείτε τη λίστα και αναρωτηθείτε αν ανήκετε σ’ αυτήν. Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσετε να κάνετε κάποια πράγματα;
Το Facebook είναι ένα μαγικό μέρος όπου οι άνθρωποι συνδέονται, μοιράζονται ιδέες, κοινοποιούν στοιχεία από τη ζωή τους ή απλά κάτι που βρήκαν ενδιαφέρον. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα που αφορούν αυτό το υπέροχο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που είναι τόσο μα τόσο ενοχλητικά και πρέπει να σταματήσετε να τα κάνετε (αν ανήκετε σε αυτούς που τα κάνουν).

Αρχίσαμε! Επεισόδιο Τσίπρα με δημοσιογράφο στη Μυτιλήνη (video)

Ένα επεισόδιο ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και σε δημοσιογράφους, φαίνεται πως δημιούργησε αρνητική εντύπωση κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Μυτιλήνη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ


Γράφει ο Χρήστος Αθ. Φυλαχτός:

Όλοι κοιμούνται. Κι εγώ μπροστά στην κρύα οθόνη ενός φορητού υπολογιστή, να  προσπαθώ να καταγράψω όλα όσα συνέβησαν από χθες το βράδυ. Δεν είναι εύκολο. Θα το τολμήσω για να μπορέσω έτσι να βάλω ένα λιθαράκι στη μνήμη των ανθρώπων, ώστε να μην ξεχάσουν το Γιώργο Αντωνιάδη. Το παιδί με το χαμογελαστό πρόσωπο και το αστείρευτο ποδοσφαιρικό ταλέντο.      
     Όλα ξεκίνησαν  χθες το βράδυ όταν ο γενικός αρχηγός της ομάδας μου ανακοίνωσε το τραγικό συμβάν. Από τότε και μετά το τηλέφωνο χτυπούσε ασταμάτητα, ενώ τα μηνύματα στο διαδίκτυο έπαιρναν και έδιναν μέχρι που εξακριβώθηκε το δυσάρεστο γεγονός.