ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Αρχίσαμε! Επεισόδιο Τσίπρα με δημοσιογράφο στη Μυτιλήνη (video)

Ένα επεισόδιο ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και σε δημοσιογράφους, φαίνεται πως δημιούργησε αρνητική εντύπωση κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Μυτιλήνη.
Ο κ.Τσίπρας βρέθηκε χθες με τον καγκελάριο της Αυστρίας στο νησί της Λέσβου, ώστε να εξετάσουν από κοντά την κατάσταση στο μεταναστευτικό .
Το πρόβλημα δημιουργήθηκε στο Δημαρχείο όταν, σύμφωνα με το Lesvospost, επιτράπηκε η είσοδος μόνο σε κάποιους δημοσιογράφους, με αποτέλεσμα να αντιδράσουν όσοι από αυτούς "αποκλείστηκαν".
Εκπρόσωποι των ΜΜΕ καταγγέλλουν ότι άνδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού τους έσπρωξαν, για να τους εμποδίσουν να μπουν στο δημαρχείο, ενώ ακούγοντας τις φωνές, βγήκαν στο μπαλκόνι του κτιρίου ο Αλέξης Τσίπρας και ο Βέρνερ Φάινμαν.
«Τι θέλετε βρε παιδιά;», τους είπε ο πρωθυπουργός, με μία δημοσιογράφο να του φωνάζει «Τους μισούς βάζετε, ωραία δικαιοσύνη!».
«Και τι θέλετε να κάνουμε τώρα;» είπε χαμογελώντας ο Πρωθυπουργός. Ωστόσο η ρεπόρτερ ακούγεται να απευθύνεται στον ενικό σε κάποιον - άγνωστο αν πρόκειται για τον κ. Τσίπρα ή άνδρα της ασφάλειάς του: «Γιατί φωνάζεις;» ακούγεται να λέει και η στάση της, όπως φαίνεται εκνεύρισε τον κ. Τσίπρα, ο οποίος της απάντησε:
«Με αυτή τη συμπεριφορά δεν πρόκειται να μπεις» και αφού επανέλαβε τη φράση του δείχνοντάς την, μπήκε ξανά στο εσωτερικό του κτιρίου.
Δείτε το βίντεο του Lesvospost:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου