ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Η υπουργός Σία Αναγνωστοπούλου διόρισε και τα δύο παιδιά της αδελφής της στο Δημόσιο

Η υπουργός Σία Αναγνωστοπούλου διόρισε και τα δύο παιδιά της αδελφής της στο Δημόσιο - Κεντρική ΕικόναΤης Σοφίας Σπίγγου - Εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Με… βιομηχανία μοιάζουν πλέον οι διορισμοί συγγενών και φίλων υπουργών και πολιτικών στον κρατικό μηχανισμό, καθώς από τον Ιανουάριο, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε στην εξουσία, άτομα από το οικογενειακό ή το φιλικό περιβάλλον των προαναφερθέντων τοποθετούνται σε κρατικές θέσεις. «Σόι πάει το βασίλειο», λοιπόν, με όλους όσοι συνωστίζονται στην αυλή της Κουμουνδούρου ζητώντας μια θέση στο Δημόσιο να ικανοποιούνται πλήρως και σταδιακά. Ξαδέρφια, ανίψια, σύντροφοι, συγγενείς κάθε βαθμού και, φυσικά, κομματικοί φίλοι έχουν ήδη βρει τη θέση τους σε κρατικά πόστα.

36 χρόνια πριν ο Νίκος Γκάλης θυμάται το πρώτο παιχνίδι στην Ελλάδα και δημοσιεύει το πρώτο δελτίο ως Νικόλαος Γεωργαλής.

Galis deltio
Πριν από 36 χρόνια εμφανίστηκα για πρώτη φορά στα Ελληνικά γήπεδα 
φορώντας τη φανέλα του ΑΡΗ. 

Χειροτονία Διακόνου από τον Ιερισσού Θεόκλητο (ΦΩΤΟ)

marathousa 39Μαραθούσα | Χρήστος Καναρόπουλος

Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μαραθούσης Χαλκιδικής τελέσθηκε σήμερα, Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεοκλήτου, με τη συμμετοχή ιερέων και διακόνων καθώς και ευσεβών πιστών που πλήρωσαν τον ως άνω Ιερό Ναό.
Κατά τη διάρκεια της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε μέσα σε κλίμα συγκινήσεως την εις Διάκονον χειροτονία του δευτεροετούς φοιτητού της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης κ. Γεωργίου Κυριάκου, ο οποίος θα διακονεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Στεφάνου Αρναίας.