ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

"Ένας σκύλος που μαλώνει τον εαυτό του! (βίντεο)"


Έπειτα από αποκλειστική συνέντευξη που εξασφαλίσαμε από τον εν λόγω σκύλο μας είπε μονάχα τα εξής: ''Δε μου αρέσει καθόλου αυτός ο σκύλος, θα τον βάλω στη θέση του''. Δείτε τι ακολούθησε!!!

"Η TV ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ (VIDEO)"


 Ακόμη και όταν κοιμάσαι το μυαλό σου λειτουργει 4 φορές περισσότερο 

"Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γκολ του Τσόχα Βασίλη με τα χρώματα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ" (video)

Το πρώτο του τέρμα με τα χρώματα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ για την φετινή περίοδο και σε επίσημο αγώνα, πέτυχε ο Τσόχας Βασίλης στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Αχιλλέα Περαίας, που διεξήχθη στο στάδιο "ΑΠΟΛΛΩΝ" την Τετάρτη 14 Αυγούστου.  
Θαυμάστε το!!!!!




"ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΕΡΑΙΑΣ 4-1" (highlights)


Οι καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης ΑΠΟΛΛΩΝΑ-Αχιλλέα Περαίας.

Προχωρά σε νέες μεταγραφές ο Σαββίδης ενόψει Champions League

Μετά την αλλαγή σκηνικού όσον αφορά στον αντίπαλο του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, ο Ιβάν Σαββίδης είναι έτοιμος να φέρει ένα δεκάρι και έναν στόπερ στην Τούμπα. 

ΑΥΣΤΡΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 0-2 (highlights all goals)


    Θετικότατο ήταν το τελευταίο τεστ για την Εθνική μας ομάδα ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ της Βραζιλίας τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.
    Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μήτρογλου που σημείωσε δύο ωραία τέρματα επικράτησε της Αυστρίας στο Ζάλτσμπουργκ με 2-0 και έδειξε να είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.
    Η ομάδα του Σάντος θα μπορούσε να έχει πετύχει και περισσότερα γκολ, αλλά τόσο το σουτ του Τζιόλη, όσο και του Χολέμπας σταμάτησαν στα δοκάρια των γηπεδούχων.
    Από την άλλη η Αυστρία είχε και αυτή ένα δοκάρι και έδειξε κάποια καλά στοιχεία.
    Η Εθνική μας ομάδα δεν μπήκε καλά στον αγώνα, δεν είχε την οργάνωση που θα έπρεπε στον επιθετικό τομέα με την μπάλα να μην φτάνει καλά στον Μήτρογλου.

"ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-Αχιλλέας Περαίας 4-1" (Report-photo)


Μπορούσε κι αλλιώς. 
Αφοί Μπουλκγουρίδη - Αχιλλέας Περαίας 4-1.