ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Οι "MELISSES" στο Στρατώνι

"Το σκίτσο της ημέρας"

Πώς εξαφανίστηκαν 502 παιδιά των φαναριών



Κανείς δεν ξέρει σήμερα αν ζουν...

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ!!! ΕΙΚΟΝΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Εκπληκτικά ευρήματα πολιτισμού από μία πόλη μύθο, την οποία κατάπιε η Μεσόγειος Θάλασσα και θάφτηκε κάτω από τόνους άμμου και λάσπης, φέρνουν στο φως συνέχεια οι αρχαιολόγοι στην περιοχή της Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου.
Το λιμάνι Θώνις - Ηράκλειο φέρεται να λειτουργούσε σαν μια «Αλεξάνδρεια πριν την Αλεξάνδρεια», μια υποχρεωτική πύλη εισόδου στην Αίγυπτο του 1.000 π.Χ. ενώ οι έρευνες αποκαλύπτουν απίστευτα διατηρημένα ναυάγια, άγκυρες,αγάλματα, χρήματα, και τεράστιες επιγραφές.

Καναντέρ ανεφοδιάζεται μια ανάσα από το σημείο όπου βρίσκονται οι λουόμενοι (video)

Διχασμό έχει προκαλέσει στο Διαδίκτυο το βίντεο με το καναντέρ που προσθαλασσάνεται για ανεφοδιασμό σε μικρή απόσταση από παραλία όπου κάνουν το μπάνιο τους αρκετοί άνθρωποι…
Ο ελάχιστος χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους οι πιλότοι και η ανάγκη να επιστρέψουν άμεσα στον σημείο όπου έχει εκδηλωθεί η πυργκαγιά για να την περιορίσουν και να μην την αφήσουν να λάβει διαστάσεις τους οδηγεί σε κινήσεις που πρώτα από όλά ενέχουν κίνδυνο για τον ίδιο τους τον εαυτό.

"ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝ ΘΡΑΚΗ ANTI - GOLD ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ?"



Το ερώτημα ανήκει στην Κίνηση Πολιτών Σαππών Ροδόπης και απευθύνεται στις δικαστικές αρχές της Θράκης. Παραθέτουν μια σειρά από γεγονότα τα οποία, αν μη τι άλλο, προξενούν εύλογα ερωτήματα και απορίες.

Πως λειτουργεί μια κλειδαριά (Video)

Κλειδαριά

Με τη βοήθεια του εντυπωσιακού βίντεο που ακολουθεί, δείτε τι ακριβώς συμβαίνει μέσα σε μια τυπική κλειδαριά όταν βάζουμε το κλειδί.

"Ο σοφός πατέρας"

Ο σοφός πατέρας

Μερικά πράγματα στη ζωή, σε βοηθάνε για να αποκτάς επιχειρηματολογία όταν γύρω σου υπάρχει παραλογισμός. Αλήθεια, ποιος πέτυχε το νικητήριο πέναλτι της ομάδας Κ11 σήμερα; Τη σχέση έχει με αντίπαλο που ζει για το κακό του ΠΑΟΚ;