ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Ο χάρτης των ομάδων του 1ου ομίλου της Football League 2 όπου συμμετέχει και ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

APOLLON ARNEAS F.C.
Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα για μεγέθυνση. 

Πρώτη γνωριμία με τους μνηστήρες του 1ου ομίλου της Football League 2 (photo)

Δύσκολος όμιλος ...αλλά έχουμε συνηθίσει στα δύσκολα!

Ένταση με "τρελαμένο" ΠΑΟΚτσή που βρίζει τον Ολυμπιακό στην Αστόρια! (video)

Τρελό περιστατικό με άγνωστο οπαδό του ΠΑΟΚ να εξαπολυεί φραστική επίθεση σε οπαδούς του Ολυμπιακού(;) συνέβη στην Αστόρια της Αμερικής. Στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδύκτιο μπορείτε να δείτε τι ακριβώς διαδραματίστηκε και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας για την όλη κατάσταση έντασης που έλαβε χώρα.
Το σκηνικό φαίνεται πως βιντεοσκοπήθηκε από Αμερικανό περαστικό, ενώ αυτό που... προκάλεσε τον "ένθερμο" φίλο του Δικεφάλου προφανώς ήταν το γεγονός πως στην πόρτα ενός μαγαζιού υπήρχε φυλλάδιο για τον αγώνα που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τη Μίλαν στις ΗΠΑ το καλοκαίρι. Έτσι, ξεκίνησε να χρησιμοποιεί υβριστικά σχόλια προς τους Έλληνες ομογενείς θαμώνες, οι οποίοι λογικά ήταν φίλαθλοι των "ερυθρολεύκων". 
Δείτε στο βίντεο τι ακολούθησε:

Οριστικά 4 όμιλοι στην Γ΄Εθνική…Δείτε ποιοι είναι

ΕΠΟ
Οριστικά με τη συμμετοχή 61 ομάδων θα γίνει το νεο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής καθώς η ΕΠΟ δεν συζήτησε καν στη σημερινό Γ.Σ το αίτημα ομάδων της κατηγορίας για αναδιάρθρωση.
Οι 61 ομάδες θα χωρισθούν σε 4 ομίλους των 15 και 16 ομάδων με κριτήρια γεωγραφικά αρχίζοντας από τον Έβρο. Βέβαια εκκρεμεί η τελευταία αγωνιστική στον 5ο όμιλο ,όπου ΠΟΑ,Γούχτας και Νέα Ιωνία διεκδικούν δυο θέσεις παραμονής στην κατηγορία.
Αν υπάρξει κάποια ομάδα όπως η ΑΕΚ που αγωνίσθηκε στην Γ΄ Εθνική τότε πιθανόν να έχουμε αλλαγές στους ομίλους.
O ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ είναι στον πρώτο όμιλο με δυο ισχυρά ονόματα του Πανσερραικου και της Καβάλας την Αναγέννηση Γιαννιτσών και πιθανότατα ακόμη ένα μεγάλο όνομα! 
Το πιθανότερο σενάριο για τους 4 ομίλους είναι το παρακάτω:

"Συγχαρητήρια της Πολιτιστικής και Επιμορφωτικής Εταιρείας Αρναίας"

ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ ΤΗΣ ΑΡΝΑΙΑΣ

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. της , αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν....

Οι Γερμανοί τα λένε με τον ΠΑΟΚ για Φορτούνη

Ο ΠΑΟΚ τον έχει ψηλά στην λίστα του, ο ίδιος αναμένεται να παρουσιαστεί θετικός εφόσον τα βρουν ο Δικέφαλος του Βορρά με την Καϊζερσλάουτερν και το θέμα δικαιολογημένα είναι ανοιχτό.

 Το φλέρτ του ΠΑΟΚ με τον Κώστα Φορτούνη μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. 

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει κίνητρο και θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία ομάδα. Ο ΠΑΟΚ που έχει οικονομική ευχέρεια και υψηλούς στόχους, μπορεί να του προσφέρει αυτή την ασφάλεια.