ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Οι Γερμανοί τα λένε με τον ΠΑΟΚ για Φορτούνη

Ο ΠΑΟΚ τον έχει ψηλά στην λίστα του, ο ίδιος αναμένεται να παρουσιαστεί θετικός εφόσον τα βρουν ο Δικέφαλος του Βορρά με την Καϊζερσλάουτερν και το θέμα δικαιολογημένα είναι ανοιχτό.

 Το φλέρτ του ΠΑΟΚ με τον Κώστα Φορτούνη μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. 

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει κίνητρο και θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία ομάδα. Ο ΠΑΟΚ που έχει οικονομική ευχέρεια και υψηλούς στόχους, μπορεί να του προσφέρει αυτή την ασφάλεια. 

Για τον Φορτούνη λένε ναι στην Τούμπα. Λένε όμως ναι και στην Γερμανία, καθώς συζητούν την προοπτική παραχώρησής του. Το συμβόλαιο του 22χρονου μεσοεπιθετικού με την Καϊζερσλάουτερν ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο.

 Αυτό σημαίνει πως τον προσεχή Ιανουάριο, εάν δεν γίνει μετακίνηση του σε άλλη ομάδα νωρίτερα, θα έχει δικαίωμα να συμφωνήσει με όποια ομάδα του προσφέρει καλύτερες συνθήκες. Στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να περιμένουν μέχρι τον Ιανουάριο. 

Από τώρα θέλουν να τον κλείσουν. Και από την στιγμή που ο πρόεδρος της Καϊζερσλάουτερν είναι θετικός σε συζητήσεις για την παραχώρηση του Φορτούνη, όλα είναι ανοιχτά για τις σημαντικές διαπραγματεύσεις.

Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου