ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

"Η απίστευτη απάτη των Ισπανών στους παραολυμπιακούς αγώνες του Σίδνεϊ."

spain

Οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ προσποιήθηκαν ότι είχαν διανοητική καθυστέρηση και πήραν το χρυσό! Αποκαλύφθηκαν από τις φωτογραφίες των πανηγυρισμών!

"Το συγκλονιστικό θαύμα του Γέροντα Παϊσίου στις Σέρρες"


Το σύγχρονο θαύμα του γέροντος Παϊσίου συνέβη σε ένα… μικρό χωριό των Σερρών.Το περιέγραψε στον υποδιάκονο Αμφιλόχιο, του Ιερού Καθεδρικού Ναού των Ταξιαρχών Σερρών, ο βιώσας το θαύμα Παντελής Κ.

"Απίστευτη πτήση στα όρια του διαστήματος με μαχητικό MiG-29 Fulcrum" (video)



Πώς καταφέρνει το μαχητικό MiG-29 Fulcrum να πετάξει ψηλότερα από το κλασικό MiG-29 και από κάθε άλλο πετούμενο μέσο, εκτός από αυτά που μεταφέρουν αστροναύτες;

Κατασκεύασε τον πιο φωτεινό φακό του κόσμου! (video)

Aυτός ο αυτοσχέδιος φακός αναδείχθηκε ο πιο φωτεινός φακός στον κόσμο, καθώς χρησιμοποιεί 10 λάμπες LED των 100W, οι οποίες παράγουν 90.000 λούμενς φωτεινότητας!

Για όσους δεν γνωρίζουν τι σημαίνει η λέξη “λούμενς”, είναι οι μονάδες λούμενπου μετράνε την φωτεινή ροή (luminous flux) που παράγει μια φωτεινή πηγή.

Είναι η πιο βασική πληροφορία που πρέπει να γνωρίζει κάποιος για τον λαμπτήρα που πρόκειται να αγοράσει, γιατί αποτελεί τον πιο εύκολο τρόπο αναγνώρισης της πραγματικής φωτεινής ισχύος ενός λαμπτήρα.

Το φως που παράγει είναι τόσο δυνατό που είναι ικανό να φωτίσει μία ολόκληρη βουνοπλαγιά, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:

"Ενημέρωση του κάθε τμήματος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ με ένα μόνο κλικ"

Ενημερωθείτε άμεσα για τα τμήματα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ κάνοντας κλικ στις εικόνες των αθλημάτων στην αριστερή μπάρα του blog.

Η "απόλυτη" μάχη! - Χρυσαετός εναντίον Aιγάγρου.Ποιος θα είναι ο νικητής; (video)

Είναι η στιγμή που ένας χρυσαετός προσπαθεί να πιάσει έναν αίγαγρο σε ένα απόκρημνο βουνό...

Το βίντεο που είναι μια παραγωγή του «Brothers of the Wind» δείχνει την επική μάχη του αρπακτικού πτηνού με τον αιγαργό ο οποίος προσπαθεί τρέχοντας στο κακοτράχαλο βουνό να σωθεί.

Ο Χρυσαετός είναι ημερόβιο αρπακτικό πτηνό. Δεν έχουν ιδιαίτερες προτιμήσεις για ορισμένα θηράματα, και ως γνήσιοι «οπορτουνιστές», επιτίθενται σε σχεδόν κάθε μικρό έως μεσαίου μεγέθους ζώο μπορεί να συναντήσουν.