ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

"Αυτογκόλ από τα λίγα..."

Αυτογκόλ από τα λίγα...

Η έκφραση «μανταλάκια έχεις στα χέρια σου» προέκυψε για περιπτώσεις σαν και αυτή που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο. Για να μην αντικαταστήσουμε τη λέξη μανταλάκια με μία άλλη, πιο ταιριαστή για τη συγκεκριμένη περίπτωση...

Ο Χάμιλτον «βασιλιάς» της ταχύτητας στη Μόντσα!

Ο Χάμιλτον «βασιλιάς» της ταχύτητας στη Μόντσα!

Ταχύτερος όλων στο γκραν πρι της Μόντσα ήταν ο Βρετανός Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος πήρε μία σημαντική νίκη μπαίνοντας και πάλι με αξιώσεις στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πέρες και Αλόνσο συμπληρώνουν την τριάδα στο βάθρο.

"ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΕΣ GO HOME, ΞΑΝΑ...!"

 Μην ξανάρθετε ΠΟΤΕ στα Μαδεμοχώρια, με τέτοιες διαθέσεις...

Σε αναζήτηση ανοικτών οδικών αρτηριών...., για να επιστρέψουν στο Κιλκίς, μαθαίνουμε ότι βρίσκονται περίπου 30 αυτοκίνητα (από τα 150 συνολικά που ξεκίνησαν από την Ιερισσό), των οποίων οι επιβαίνοντες από το πρωί βρέθηκαν στην περιοχή μας, για να λάβουν και αυτοί με τη σειρά τους στην "ειρηνική επιχείρηση" κατάληψης του εργοταξίου των Σκουριών. 



"ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ" ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ

Ανάβουν φωτιές στο δάσος, για να καταλάβουν
το εργοτάξιο. Ο ορισμός της οικολογικής συνείδησης!


Οι εμπρηστές της "οικολογίας" χρησιμοποιούν και πάλι τη μέθοδο της πρόκλησης πυρκαγιών για να εγκλωβίσουν και να  αποπροσανατολίσουν ταυτόχρονα τις αστυνομικές δυνάμεις, όπως έκαναν και στις 5 Αυγούστου.

 Ανάβουν φωτιές μέσα στο δάσος. Αυτή τη φορά όπως πληροφορούμαστε, τις φωτιές τις ανάβουν χρησιμοποιώντας κάποια εύφλεκτα σπρέι...



"ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ- ΔΕΚΑΔΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΕΝΤΟΠΙΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ"


Σε εξέλιξη βρίσκεται όπως μαθαίνουμε ο κλεφτοπόλεμος των προστατών της ΒΑ Χαλκιδικής και των ξενόφερτων εξτρεμιστών συνεργών τους με τις αστυνομικές δυνάμεις. Το σχέδιο τους και αυτή τη φορά καλά οργανωμένο με στόχο την ανακατάληψη των Σκουριών. 

Η πομπή των 150 αυτοκινήτων, που ξεκίνησε από την Ιερισσό, στην περιοχή του Γοματίου έσπασε στα δύο. Περίπου 50 αυτοκίνητα κινήθηκαν προς το Χονδρό Ραχώνι με σκοπό να προσεγγίσουν το εργοτάξιο από την πίσω πλευρά και τα άλλα 100 αυτοκίνητα συνέχισαν κανονικά την πορεία τους προς το Χονδρό Δέντρο.