ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Απίστευτο!!!! Κάρφωσε και του έπεσε η μπασκέτα στο κεφάλι! (VIDEO)

Απίστευτο!!!! Κάρφωσε και του έπεσε η μπασκέτα στο κεφάλι! (VIDEO)Στην προσπάθεια του να καρφώσει πλακώθηκε από την μπασκέτα, αλλά σηκώθηκε και έφυγε απλά ένα τσιρότο!
Σε αγώνα επίδειξης των Harlem Globetrotters στην Ονδούρα ο Μπούλαρντ έμεινε παραπάνω απ ‘ όσο έπρεπε κρεμασμένος στην μπασκέτα, αυτή λύγισε, με αποτέλεσμα να γκρεμιστεί και το ταμπλό να τον χτυπήσει στο κεφάλι του.
Οι πάντες πάγωσαν, αλλά στην συνέχεια ησύχασαν όταν τον είδαν να σηκώνεται μόνο με ένα απλό σκισιματάκι στο αριστερό φρύδι.

Λίγη ντροπή δεν βλάπτει…

akadimia apollon kalamarias me papanikolaou

Η χορηγία της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός EldoradoGold Α.Ε. στα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Καλαμαριάς προκαλεί "αντιδράσεις". 

Παγκόσμια πρωτοτυπία! Έλληνας παίκτης πλήρωσε για να παίξει κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Η μεταγραφή της χρονιάς είναι γεγονός στην Α1 του μπάσκετ. Στον Ηλυσιακό ανήκει και τυπικά ο Νικόλαος Μπέλος. Το όνομά του βρίσκεται κανονικά στη λίστα του ΕΣΑΚΕ, έχει συμβόλαιο και ο αριθμός στη φανέλα του είναι το "4". Η απόδειξη και με ένα "κλικ" στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ.
Ποιος είναι ο Νικόλαος Μπέλος; Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με την ...Εξω Παναγίτσα στη Γ΄ Εθνική και στο τοπικό πρωτάθλημα της Εύβοιας. Παράλληλα ήταν και είναι πρόεδρος της ίδιας ομάδας. Το καλοκαίρι ήταν έτοιμος να αναλάβει τα ηνία του Ικαρου Χαλκίδας με την προϋπόθεση να αγωνιστεί και ο ίδιος στην ομάδα, προκειμένου να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, να παίξει στην Α1.

"ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ" (video)


ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ 59-92

Μπάσκετ Γ΄ Εθνικής - Κλειστό Γυμναστήριο Αρναίας -  Κυριακή 10-11-2013