ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Η απόλυτη ξεφτίλα του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! 57.000 ευρώ ΕΝΦΙΑ στο "Χαμόγελου του Παιδιού" (video)

Πάγωσαν τα χαμογέλα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» όταν πήραν το ποσό του ΕΝΦΙΑ που πρέπει να πληρώσουν και ανέρχεται σε πάνω από 57.000 ευρώ.

"Φιλικό του Στρατωνίου με ομάδα της Football League 2"

Έναρξη Μαθημάτων του Α.Σ Ταεκβοντο ''Αριστοτέλης''


Έναρξη Μαθημάτων από Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου! 

"Πολιτική θύελλα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του διοικητή της Τροχαίας Αθηνών"

Μητσοτάκης: Αυτό το περιστατικό ξεπέρασε κάθε όριο - Καταγγελία - σοκ των αστυνομικών: Η Πολιτεία δεν μπορεί να απομονώσει τους θύλακες βίας και ανομίας από τα Εξάρχεια - Με 24 ώρες καθυστέρηση καταδίκασε την επίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ

"Πολύ γέλιο από τα τεχνάσματα σήμερα στο Διαιτητικό της ΕΠΟ!"

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα η συζήτηση στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ των δύο πολύ σοβαρών θεμάτων που απασχολούν εδώ και καιρό την ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Επίσημο: "Ανακοινώθηκε ο Λούκας από την Άρσεναλ"

Aνακοινώθηκε σήμερα (30/8), η μεταγραφή του Λούκας Πέρεζ από την Ντεπορτίβο στην Άρσεναλ.

"Νέα έργα στο Δήμο Πολυγύρου"

2,5 εκατομμύρια ευρώ είναι ο προϋπολογισμός των νέων έργων υποδομής που θα εκτελεστούν στο Δήμο Πολυγύρου το επόμενο διάστημα. Ο διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΣΤΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ-ΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΟΥΝ-ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ» θα διεξαχθεί την Τρίτη 6-9-2016.

Απίστευτο! "Ο Γκιρτζίκης... ματαίωσε την συνάντηση ΕΠΟ, Λίγκας και FIFA/UEFA!"

Τα... τρομερά πράγματα συνεχίζονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.Μισή ώρα πριν αρχίσει η σημαντική συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ... ματαιώθηκε! Έξαλλοι οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ!