ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

"Απίστευτο ξύλο και μαχαιριές μεταξύ κρατουμένων σε φυλακή των ΗΠΑ" (video)


Σκηνές σκληρής βίας κατέγραψαν οι κάμερες στη φυλακή υψίστης ασφαλείας στο Ιλινόις των ΗΠΑ, όταν οι κρατούμενοι πιάστηκαν στα χέρια με αρκετούς να χρησιμοποιούν ακόμη και αυτοσχέδια μαχαίρια.

"Έβαλε φωτιά στη γυναίκα του, επειδή του ζήτησε να χωρίσουν" (video)

Ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει έναν άνδρα στην Κίνα, να βάζει φωτιά στη γυναίκα του επειδή του ζήτησε να χωρίσουν, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Στην αρχή του βίντεο, βλέπουμε έναν άνδρα του οποίου ο μηρός έχει πιάσει φωτιά, να περπατά ήρεμος και να τη σβήνει, ενώ από πίσω του εμφανίζεται μια γυναίκα να τρέχει πανικόβλητη, με το κεφάλι της να έχει πιάσει φωτιά. Αμέσως την πλησιάζουν δύο άνδρες και προσπαθούν να τη βοηθήσουν.

"Συγκλονίζει η έκθεση 12χρονου για τον Γολγοθά της πολύτεκνης οικογένειάς του"


Μετέφερε όλα τα συναισθήματά του στις λίγες γραμμές μιας έκθεσης και κέρδισε βραβείο στον Διαγωνισμό του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Θεόφιλος -Στήριξη στην πολύτεκνη και τρίτεκνη οικογένεια», με θέμα: «Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη πολύτεκνη οικογένεια στην Ελλάδα και ποιοι είναι οι αρωγοί της».

"Η κοινωνική ζημιά που προκαλεί η κυβέρνηση Τσίπρα είναι μεγαλύτερη κι από την οικονομική ζημιά" (video)

Η κοινωνική κρίση οξύνεται με ευθύνη της κυβέρνησης Τσίπρα η οποία έχει ακριβύνει τη θέρμανση, έχει υποβαθμίσει τις συγκοινωνίες, έχει συμβάλει στη δημιουργία πρόσθετων προβλημάτων στο ΕΣΥ και έχει αφήσει εντελώς ακάλυπτους τους 800.000 μακροχρόνια άνεργους.