ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΟΚ:Yπογράφει ο Τζαβέλλας!

      Σύμφωνα με πληροφορίες του inpaok μετά από προσωπικές ενέργειες του προέδρου του ΠΑΟΚ Ζήση Βρύζα, ανετράπησαν τα δεδομένα στην περίπτωση του Γιώργου Τζαβέλλα.
      Το μεσημέρι του Σαββάτου μετά από πρωτοβουλία του Βρύζα ξεκίνησε νέος κύκλος διαπραγματεύσεων μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του μάνατζερ του διεθνούς ποδοσφαιριστή, Πολ Κουτσολιάκου και έτσι οι δύο πλευρές συμφώνησαν για τριετή συνεργασία!

Τα highlights του ΠΑΟΚ-Πανιώνιος



Σε μεγάλα κέφια ήταν ο Μίροσλαβ Στοχ στο δεύτερο ημίχρονο του ΠΑΟΚ- Πανιώνιος, δίνοντας 1 ασίστ και σκοράροντας 2 γκολ απέναντι στον Πανιώνιο.
Ο Δικέφαλος επικράτησε με 4-1 στο παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Το δεύτερο μέρος του αγώνα ήταν συναρπαστικό καθώς σημειώθηκαν 4 τέρματα, ενώ το 1-0 έγινε στο πρώτο ημίχρονο
Δείτε στο βίντεο τα γκολ της αναμέτρησης:

Χαίρεται ο Ηθικός αυτουργός για το Αρσενικό στο νερό του Νεοχωρίου

Αιτία έψαχνε το πρωτοπαλίκαρο ο Τόλης για να φέρει αναταραχή και πάλι στην περιοχή. Μετά απο την συνέντευξη του Δημάρχου κ. Χ. Πάχτα στο τοπικό κανάλι και την δημόσια δήλωσή του ότι ηθικός αυτουργός είναι ο Τόλης ο Παπαγεωργίου για τα όσα συμβαίνουν στην Β Χαλκιδική, έψαχνε αιτία για να φέρει αναταραχή και πάλι πριν από την απολογία του στον εισαγγελέα που είναι προγραμματισμένη για αυτή την εβδομάδα. Έτσι βρήκε αφορμή να παραπληροφορήσει όπως μόνο αυτός ξέρει με το νερό του Νεοχωρίου. 

Μίνι-ηφαίστειο "έσκασε" στη Ρώμη (video)


Μίνι-ηφαίστειο
Ένα μικρός κρατήρας ηφαίστειου εμφανίστηκε ξαφνικά, κοντά στο Διεθνές αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης.

ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

arseniko
Οι κάτοικοι του Νεοχωρίου κλήθηκαν από το τοπικό συμβούλιο προκειμένου ο δήμαρχος Αριστοτέλη Χρ. Πάχτας να τους ανακοινώσει ότι στο νερό του δικτύου της περιοχής εντοπίστηκε μεγάλη συγκέντρωση αρσενικού. Εδώ και δεκαπέντε μέρες οι κάτοικοι είχαν αντιληφθεί το πρόβλημα στο νερό διαμαρτυρόμενοι για την μυρωδιά του. Βέβαια, κάποιοι έσπευσαν να συνδέσουν το θέμα με τις εξορύξεις, προσπαθώντας να προσθέσουν ακόμα ένα σαθρό επιχείρημα στον χάρτινο πύργο αοριστολογίας και λασπολογίας που κτίζουν – κινδυνεύοντας κάθε στιγμή να πέσει να τους πλακώσει.

Ε.Π.Σ.Χ." Πρόγραμμα αγώνων Κυπέλλου Χαλκιδικής"



Η Ε.Π.Σ.Χ. ανακοίνωσε τις ημέρες και ώρες

 διεξαγωγής της πρώτης φάσεις του κυπέλλου .

Ντοκουμέντο-αποκάλυψη: Το AIDS δημιουργήθηκε εργαστηριακά με στόχο την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού!


Η αλήθεια δεν είναι πάντα ευχάριστη, διαπίστωση που επιβεβαιώνεται και στην περίπτωση του ιού ΗIV. Το pentapostagma.gr μετά από έρευνα σας παρουσιάζει ένα αποκαλυπτικό ντοκουμέντο μέσω του οποίου αποδεικνύεται ότι το AIDS δημιουργήθηκε σε εργαστηριακές συνθήκες και χρησιμοποιήθηκε για να καθυποτάξει την ανθρωπότητα στον φόβο και να οδηγήσει σε σταδιακή μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Η παρακάτω φωτογραφία αποτελεί επίσημο έγγραφο που βρίσκεται στη Βιβλιοθήκη της Γερουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Τα καλύτερα γκολ που σημειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα στον κόσμο! (video)


Δείτε σε ένα εκπληκτικό βίντεο 3 λεπτών και 15 δευτερολέπτων όσα υπέροχα γκολ είδαμε την εβδομάδα που πέρασε σε όλο τον πλανήτη.
Απολαύστε το: