ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΟΚ:Yπογράφει ο Τζαβέλλας!

      Σύμφωνα με πληροφορίες του inpaok μετά από προσωπικές ενέργειες του προέδρου του ΠΑΟΚ Ζήση Βρύζα, ανετράπησαν τα δεδομένα στην περίπτωση του Γιώργου Τζαβέλλα.
      Το μεσημέρι του Σαββάτου μετά από πρωτοβουλία του Βρύζα ξεκίνησε νέος κύκλος διαπραγματεύσεων μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του μάνατζερ του διεθνούς ποδοσφαιριστή, Πολ Κουτσολιάκου και έτσι οι δύο πλευρές συμφώνησαν για τριετή συνεργασία!

Το σκεπτικό του προέδρου της ΠΑΕ έγινε προφανώς δεκτό από τον Ιβαν Σαββίδη και του υπόλοιπους συνεργάτες του, με αποτέλεσμα να ληφθεί η απόφαση να γίνει τελικά η υπέρβαση και να γίνει ο Τζαβέλλας «κάτοικος» Τούμπας .
Τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν την Παρασκευή με το ναυάγιο της υπόθεσης, ανατράπηκαν με δεδομένο ότι πρόκειται για έναν 26 χρονο ποδοσφαιριστή με μεταπολιτική αξία και μάλιστα διεθνή, που έχει όλα τα φόντα για να βοηθήσει για αρκετά χρόνια την ομάδα. Ο πρόεδρος τους ΠΑΟΚ εξασφάλισε το «OK» από τα υπόλοιπα στελέχη της ΠΑΕ, επικοινώνησε με την πλευρά του παίκτη και  σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες οι υπογραφές στο συμβόλαιο θα «πέσουν» άμεσα, ώστε αύριο Δευτέρα, τελευταία ημέρα των μεταγραφών να ανακοινωθεί και να παρουσιαστεί επίσημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου