ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Γ' Εθνική Μπάσκετ:"Αποτελέσματα & βαθμολογία" (1η Μέρα)


1η Αγωνιστική

"Αποτελέσματα Γ' Εθνικής Μπάσκετ" (1η Μέρα)


Τα αποτελέσματα και τα φύλλα αγώνων. 

"Αποτελέσματα & βαθμολογία Α' Χαλκιδικής" (5η Μέρα)


12-13/10

"ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΞΑΝΘΗ" (Φωτορεπορτάζ)

Θέλει Αμπντούν ο Σαββίδης

Μπορεί αρχικά να μην έπειθε με τις εμφανίσεις του στον Ολυμπιακό, αλλά στη συνέχεια εξελίχθηκε σε βασικό κι αναντικατάστατο ποδοσφαιριστή των "ερυθρόλευκων".
Ο λόγος για τον Τζαμέλ Αμπντούν, που το καλοκαίρι αποχώρησε επεισοδιακά από τους Πειραιώτες, και τώρα φέρεται να απασχολεί έντονα τον βασικό αντίπαλο του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα, τον ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με το "Sportdog Penalty", ο Αλγερινός επιθετικός αρέσει πολύ στους ανθρώπους του Δικέφαλου και, μάλιστα, γίνονται προσπάθειες για να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του.

Το πρώτο κάρφωμα του Αντετουκόμπο στο NBA (video)


Το πρώτο του κάρφωμα στο NBA πραγματοποίησε ο Γιάννης Αντετοκούμπο σε αγώνα επίδειξης ανάμεσα στους Milwaukee Bucks και τους Charlotte Bobcats στο πλαίσιο του ΝΒΑ pre-season.

ΚΑΙ Η ΙΓΓΛΕΖΗ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!

korios

Η φημολογία αναφέρει ότι εμπλεκόμενοι στην εμπρηστική επίθεσηστις Σκουριές Χαλκιδικής είχαν τηλεφωνικές επαφές με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα ......

"Τελικό αποτέλεσμα Βαρβάρα-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ"


Δεν του πάνε τα πρωινά ματς! 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ""Δουλέψτε στο Jumbo τζάμπα"!


Τις συνθήκες εργασίας και τις συμβάσεις απασχόλησης με μισθούς πείνας κατήγγειλαν εργαζόμενοι του καταστήματος Jumbo, με κείμενο που πέταξαν μπροστά στην επιχείρηση.

"Τα 5 καλύτερα γκολ της εβδομάδας" (video)



Εντυπωσιακά γκολ σημειώθηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε, τη δεύτερη του Οκτωβρίου, σε όλο τον κόσμο.  Δείτε στο βίντεο τα 5 πιο θεαματικά.