ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

PaperTab: Έρχεται το «χάρτινο» tablet (vid)

Έρχεται το «χάρτινο» tablet (1)
Μια καινοτόμο ταμπλέτα, προικισμένη με το πάχος και την ευκαμψία μιας κόλλας χαρτιού ανέπτυξαν ειδικοί του Πανεπιστημίου Κουίνς, στον Καναδά σε συνεργασία με εκείνους των εργαστηρίων του αμερικανικού κολοσσού Intel και του τεχνοβλαστού του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ, Plastic Logic.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, ο χρήστης της… «χάρτινης» ταμπλέτας ή αλλιώς της PaperTab, μπορεί εύκολα να την τυλίξει και να την βάλει στην τσέπη του ή να την πετάξει στο τραπέζι, χωρίς να φοβάται ότι θα καταστραφεί.

To ΄ξερες; Γιατί τα τατουάζ είναι ανεξίτηλα!

    "Βασικά, τα πάντα σχετίζονται με τα σωματίδια στο μελάνι του τατουάζ" λέει η Δρ. Anne Laumann, καθηγήτρια δερματολογίας στο Πανεπιστήμιο Northwestern.    Η διαδικασία του τατουάζ (δερματοστιξία) περιλαμβάνει μια μηχανοκίνητη βελόνα που τρυπά το δέρμα και εναποθέτει το μελάνι στο χόριο, που είναι η δεύτερη «στρώση» δέρματος ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα. Μιας και η διαδικασία αυτή ουσιαστικά ανοίγει το δέρμα, το σώμα απαντά με λευκά αιμοσφαίρια τα οποία προσπαθούν να απορροφήσουν τα ξένα σώματα και να τα αφήσουν στη ροή του αίματος για να χαθούν.

"Συνεχόμενη άνοδος της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στην παγκόσμια κατάταξη "


Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου κατάφερε να «σκαρφαλώσει» στην...

Ανακοίνωσε τον Νέσιντ ο ΠΑΟΚ! (video)


Έτοιμος να ολοκληρώσει άλλη μία μεταγραφή είναι ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς ήρθε σε συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον δανεισμό του διεθνή Τσέχου επιθετικού, Τόμας Νέσιντ.