ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Γήπεδα έργα τέχνης! (photos)

Όταν τα γήπεδα είναι... έργα τέχνης! (photos) | onsports.gr
Από το Μαρόκο μέχρι το νέο «Στάμφορντ Μπριτζ» στο Λονδίνο, μέσα στα επόμενα χρόνια αναμένεται να κατασκευαστούν μερικά από τα εντυπωσιακότερο γήπεδα στην ιστορία!

Ανακοίνωση ΕΠΟ για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής (9/6/2015)

Η Επιτροπή Έκτακτων Θεμάτων της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις σχετικά με το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, περιόδου 2015-2016.
1.  Από τη Γ΄ Εθνική κατηγορία θα προβιβαστούν στη Β΄ Εθνική κατηγορία, μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και την  τελική επικύρωση των βαθμολογικών πινάκων οι πρωταθλήτριες ομάδες των τεσσάρων ομίλων (μία από κάθε όμιλο). Σύνολο: τέσσερις (4) ομάδες.
Στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας για την περίοδο 2016/2017 θα παραμείνουν, σε κάθε όμιλο, οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις από την 2η έως και την 9η. Οι υπόλοιπες ομάδες κάθε ομίλου θα υποβιβαστούν στα πρωταθλήματα ευθύνης των Ε.Π.Σ. που ανήκουν.

"Στο πλευρό των μεταλλωρύχων ο Αρχιεπίσκοπος"

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης

"Ανακοίνωση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ για τον χαμό του Παναγιώτη Λόκου ποδοσφαιριστή του Ν.Μαρμαρά"

Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε τον χαμό του Παναγιώτη Λόκου ποδοσφαιριστή της Προποντίδας. Με το άκουσμα του θανάτου του επίσης μας ήρθαν μνήμες και από τον χαμό των δύο νέων παιδιών στην Αρναία πριν λίγο καιρό.

"Καλός πολίτης Λευτέρη Μπουλγκουρίδη" (photo-vid)

Απολύθηκε από τις Δυνάμεις του Στρατού ο ποδοσφαιριστής
 των "πορτοκαλί" Λευτέρης Μπουλγκουρίδης