ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΟΗΕ: "Η Ελλάδα κάθεται πάνω σε μια μοναδική πλάκα "χρυσού", και όμως δεν ασχολούνται!"



Τίποτα τελικά δεν είναι τυχαίο και κανείς δεν πρέπει να απορεί γιατί προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποκτήσουν τον έλεγχο της χώρας οι ξένοι δανειστές με βοήθεια εκ των έσω.
Σε έκθεση του ΟΗΕ που δημοσιεύτηκε πρόσφατα...

στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro η Ελλάδα εκτός από τους υδρογονάνθρακες φαίνεται ότι αποτελεί γενικά "Ελ Ντοράντο" σπάνιων στρατηγικών ορυκτών και αυτό ίσως είναι και μία από τις αιτίες της κακοδαιμονίας της:

Έκθεση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών αποκαλύπτει ότι "βάσει ερευνών και εξορύξεων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, η χώρα κάθεται επάνω σε μία πλάκα με δεκάδες εξαιρετικά σπάνια ορυκτά με εφαρμογή στην βαριά βιομηχανία, αεροναυπηγική κλπ. τα οποία τα διαθέτει και σε μεγάλες ποσότητες".

"Με Γιαννιώτα κόντρα στον Ατρόμητο ο Άρης"

Με Γιαννιώτα κόντρα στον Ατρόμητο ο Άρης

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι Πασιαλής και Μπουγιουκλής...

ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ Ο "ΕΞΑΝΤΑΣ"...???


Η άλλη άποψη με επιχειρήματα... τόσο πολύ ενοχλεί;;

Η εκπομπή του «ΕΞΑΝΤΑ» με θέμα το χρυσό της Χαλκιδικής, πολυδιαφημίστηκε από τα αντιμεταλλευτικά blog, σε τέτοιο βαθμό που περιμέναμε να δούμε κάτι πολύ συγκλονιστικό σχετικά με το φλέγον ζήτημα που καίει την περιοχή.

Οι blogger του αντιμεταλλευτικού μπλοκ ένα εικοσιτετράωρο μετά την προβολή του β΄μέρους του ντοκιμαντέρ με θέμα: «Ο θησαυρός της Κασσάνδρας», έχουν χτυπήσει σιγή ασυρμάτου, σ΄ότι αφορά αυτή την εκπομπή και κατά την πάγια τους τακτική ρίχνουν αλλού τα «δολώματα τους»...

"Μπάσκετ: Στρατώνι - Μεταμόρφωση Βόλου"

ΠΑΟΚ:Η άλωση του "Ουάιτ Χαρτ Λέιν" ένα χρόνο πρίν (video-foto)


Ένα χρόνο πριν ο ΠΑΟΚ «άλωσε» το Ουάιτ Χαρτ Λέιν κερδίζοντας με 2-1 την Τότεναμ και επ΄ευκαιρία της επετείου ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ξεδίπλωσε τα συναισθήματά του για τη μεγάλη επιτυχία.