ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Αν ο Mr Bean ήταν στην πραγματικότητα μια ταινία τρόμου (Video)

Mr Bean ως ταινία τρόμου
Χρησιμοποιώντας σκηνές από τα επεισόδια και τις ταινίες του Mr Bean, η Misha Colbourne δημιούργησε ένα trailer που μας παρουσιάζει μια από τις πιο κωμικές φιγούρες όλων των εποχών σε έναν ρόλο που δεν τον είχαμε φανταστεί… αυτόν ενός ψυχοπαθή δολοφόνου.

Παγωμένη ομίχλη μετέτρεψε τα πάντα σε σουρεαλιστικό τοπίο από πάγο (photo)

Παγωμένη ομίχλη μετέτρεψε τα πάντα σε σουρεαλιστικό τοπίο από πάγο (1) Κάπου βαθιά στα βουνά της Ουγγαρίας, ένα πυκνό πέπλο ομίχλης σάρωσε την περιοχή, αφήνοντας μια σκληρή στρώση πάγου στο πέρασμα της. 
Κλαδιά δέντρων, φυτά, το γρασίδι, ακόμη και μικρά πλάσματα του δάσους έγιναν «γλυπτά» από πάγο εξαιτίας της παγερής ομίχλης, μετατρέποντας το συνηθισμένο τοπίο σε μια απόκοσμη εικόνα καταστροφικής ομορφιάς και πάγου.
Το φαινόμενο, γνωστό ως σκληρή πάχνη, προκαλείται όταν τα σταγονίδια νερού μέσα στην ομίχλη παγώνουν πάνω στις εξωτερικές επιφάνειες αντικειμένων, σχηματίζοντας μια πυκνή στρώση πάγου.

Απίστευτο βίντεο:Δείτε αυτόν τον άνδρα να λύνει τον μεγαλύτερο κύβο του Ρούμπικ στον κόσμο

Δείτε αυτόν τον άνδρα να λύνει τον μεγαλύτερο κύβο του Ρούμπικ στον κόσμο
Πρόκειται για έναν κύβο 17x17x17, η λύση του οποίου χρειάστηκε 7,5 ώρες τη στιγμή που οι περισσότεροι αδυνατούν να λύσουν ακόμη και τον απλό κύβο του Ρούμπικ!