ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Σκόραρε από τα 70 μέτρα κάνοντας... τάκλιν! (video)

Ένας από τους πολλούς νόμους του ποδοσφαίρου είναι ότι όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Το συγκεκριμένοι γκολ ανήκει στην κατηγορία των απίθανων γκολ. Το απίστευτο αυτό τέρμα σημειώθηκε σε αναμέτρηση για τη δεύτερη κατηγορία της Lega Pro (τέταρτη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος) μεταξύ της Τουτοκούιο και της Βίγκορ Λαμέτσια.

Ρολόι εμπνευσμένο από το πλανητικό σύστημα (photo-video)

Ρολόι εμπνευσμένο από το πλανητικό σύστημα (1)Η Van Cleef & Arpels σχεδίασε αυτό το εκπληκτικό ρολόι που δείχνει τους πλανήτες και τον ήλιο, καθώς ένας μικρός κομήτης κινείται σε μια τροχιά δείχνοντας την ώρα. Το εντυπωσιακό κόσμημα είναι μέρος μιας περιορισμένης έκδοσης που αποτελείται από 396 κομμάτια και πωλείται στην τιμή των 182.000 ευρώ, σε ροζ χρυσό 18 καρατίων ή 245.000 ευρώ σε ροζ χρυσό με διαμαντένια διακόσμηση.

Εντυπωσιακό βίντεο: Πως γίνεται η επέκταση σε ένα κρουαζιερόπλοιο

Πως γίνεται η επέκταση σε ένα κρουαζιερόπλοιο
    Ενδεχομένως θα έχετε δει λιμουζίνες στο αμάξωμα των οποίων τοποθετήθηκε επέκταση, όμως το φαινόμενο αυτό είναι πολύ πιο σπάνιο όταν πρόκειται για ένα κρουαζιερόπλοιο. 
    Παρακολουθήστε το εντυπωσιακό time-lapse video που παρουσιάζει τη διαδικασία με την οποία ένα πλοίο κόβεται στη μέση για να τοποθετηθεί μια επέκταση 30 μέτρων, να βαφτεί ολόκληρο και να παραδοθεί για νέα ταξίδια.