ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

"Οι νέες άθλιες προκλήσεις των κυβερνώντων απέναντι στην Εκκλησία-Τι έχει σειρά μετά από Θρησκευτικά-καύση νεκρών"

Οι νέες άθλιες προκλήσεις των κυβερνώντων απέναντι στην Εκκλησία-Τι έχει σειρά μετά από Θρησκευτικά-καύση νεκρώνΜαίνεται ο πόλεμος κυβερνητικών σφουγγοκωλάριων και άθεων μηδενιστών με την Εκκλησία παρά τις δηλωμένες αγαστές σχέσεις του Αρχιεπισκόπου με τον πρωθυπουργό. 
Έτσι μετά το μάθημα των Θρησκευτικών και την καύση των νεκρών έπεται συνέχεια...Όσο στο εσωτερικό πολιτικό πεδίο η κυβέρνηση τα κάνει...μαντάρα τόσο θα εκτονώνεται στην Εκκλησία με σκοπό τον αντιπερισπασμό προκειμένου να εξευμενίσει τους θολοκουλτουριάρηδες και ψευτοπροοδευτικούς οπαδούς της, που βλέπουν πως αδυνατεί να ανταποκριθεί στα βασικά καθήκοντά της σε πολιτική, οικονομία, κοινωνία και ζητούν...αίμα στις σχέσεις με την Εκκλησία.

Κ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗΣ: "Αφού ήταν τόσο οξύ το περιβαλλοντικό πρόβλημα γιατί οι εκθέσεις των επιθεωρητών έμειναν στα συρτάρια του ΥΠΕΝ για 11 μήνες;"

Ανατρέχουμε στην εύλογη απορία που έθεσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ελληνικός Χρυσός Κώστας Γεωργαντζής την περασμένη Κυριακή στην εκπομπή της ΕΡΤ "Δεύτερη Ματιά".

Και ανατρέχουμε σ' αυτή την απορία, καθώς ο Πάνος Σκουρλέτης στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΥΠΕΝ συνεχίζει να προκαλεί αδιαφορώντας επιδεικτικά, όπως και οι antigold σύμβουλοι του απέναντι στις αποφάσεις του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας.

Λέει στην ανακοίνωση του το ΥΠΕΝ ότι θα θα κινηθεί αυστηρά με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, της υγείας και της ασφάλειας των κατοίκων και των εργαζομένων στο έργο και τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος.

Η Σάρτη υποδέχθηκε με τιμές τα οστά του ήρωά της Θεοφάνη Λουκάκη.

cyp2.jpg
Μέσα σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης σύσσωμη η Σάρτη υποδέχθηκε το μεσημέρι τα λείψανα του  Εφέδρου Ανθυπασπιστή Θεοφάνη Λουκάκη, ο οποίος έπεσε υπερασπιζόμενος την Κύπρο από τους Τούρκους και μετά από 42 χρόνια επέστρεψε ως ήρωας στη γενέτειρα του. 

Προγνωστικά στοιχήματος:"Νέες αποδόσεις της Α' Χαλκιδικής 24-25/01"

Προγνωστικά στοιχήματος:"Οι αποδόσεις της Α' Χαλκιδικκης"
Οι αποδόσεις των αγώνων του 
πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Χ..

Την "έπεσαν" στο Facebook του ΣΥΡΙΖΑ οπαδοί του Παναθηναϊκού - Εισβολή και σε ραδιοφωνικό σταθμό!

Μεγάλες διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει η κόντρα των οπαδών του Παναθηναϊκού με τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την απόφαση του Σταύρου Κοντονή για "λουκέτο" στη "Θύρα 13".
Στην επίσημη σελίδα του κόμματος στο Facebook, αρκετοί πράσινοι φίλαθλοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους με την απόφαση του Κοντονή και ζήτησαν την άρση της.
Πάνω από 1200 σχόλια, τα περισσότερα εκ των οποίων από οπαδούς δείχνουν την αγανάκτησή τους με την πολιτική που εφάρμοσε ο υφυπουργός Αθλητισμού.
Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα με τα περισσότερα likes, ενός αγανακτισμένου οπαδού: