ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Την "έπεσαν" στο Facebook του ΣΥΡΙΖΑ οπαδοί του Παναθηναϊκού - Εισβολή και σε ραδιοφωνικό σταθμό!

Μεγάλες διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει η κόντρα των οπαδών του Παναθηναϊκού με τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την απόφαση του Σταύρου Κοντονή για "λουκέτο" στη "Θύρα 13".
Στην επίσημη σελίδα του κόμματος στο Facebook, αρκετοί πράσινοι φίλαθλοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους με την απόφαση του Κοντονή και ζήτησαν την άρση της.
Πάνω από 1200 σχόλια, τα περισσότερα εκ των οποίων από οπαδούς δείχνουν την αγανάκτησή τους με την πολιτική που εφάρμοσε ο υφυπουργός Αθλητισμού.
Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα με τα περισσότερα likes, ενός αγανακτισμένου οπαδού:

"Κύριοι σας βαρεθήκαμε. Βαρεθήκαμε τα ψέματά σας. Βαρεθήκαμε τον ξεκάθαρο πόλεμο (χωρίς εισαγωγικά) στον Παναθηναϊκό μας, στην ίδια μας την ζωή δηλαδή. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε πως και εσείς συνεχίζετε την πολιτική των δύο μέτρων και δύο σταθμών. Βαρεθήκαμε να μας λέτε πως θα καταπολεμήσετε την διαφθορά και συνεχώς να την κάνετε ακόμα μεγαλύτερη. Βαρεθήκαμε να την πληρώνει για όλα ΜΟΝΟ ο Παναθηναϊκός και όλοι οι άλλοι να την βγάζουν λάδι. Ε τώρα ετοιμαστείτε και εσείς να βαρεθείτε να μας βρίσκετε μπροστά σας και να μην μας ξαναδείτε πάλι στην κάλπη. Γιατί κανείς δεν τα βάζει με τον Παναθηναϊκό και την Θύρα 13...".
"Ντου"και σε ραδιόφωνο
Πάντως, το διαδικτυακό ντου στη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook δεν ήταν η μοναδική αντίδραση των φίλων του Παναθηναϊκού στη διάρκεια της Τετάρτης! Το βράδυ φίλοι του «τριφυλλιού» πήγαν στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5» και διάβασαν την ανακοίνωση της Θύρας 13. Πρέπει να σημειωθεί ότι δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό... απρόοπτο και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αφού διάβασαν την ανακοίνωση αποχώρησαν από τον σταθμό.
Δείτε το μήνυμα στο facebook:

http://www.thestival.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου