ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Μετωπική ...με αεροπλάνο!!!


Το βίντεο είναι απ΄ αυτά που τα βλέπεις και δεν το πιστεύεις. Ένα αεροπλάνο λίγο έλειψε να πάρει ...μαζί του τον νεαρό που βρέθηκε -άγνωστο γατί- στο διάδρομο! Ίσως επειδή δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα ...διασταυρωθεί μ΄ ένα αεροπλάνο!

Γερμανικό αναγνωριστικό του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στην Νάξο (vid)


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα naxosnews.gr,  αξιωματικοί του ΓΕΑ επισκέφθηκαν τη Νάξο για να ελέγξουν το γερμανικό αναγνωριστικό αεροπλάνο που "αλίευσε" ανεμότρατα την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου ανοιχτά της Νάξου. 

«Δολοφονικό» φάουλ στο Ροναλντίνιο [video]


Δέχτηκε σκληρό τάκλιν από το Ντιέγκο Μπραγκιέρι...
Στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης της Ατλέτικο Μινέιρο με την Άρσεναλ Σαραντί και ενώ η ομάδα του Ροναλντίνιο προηγούνταν με 5-2, ο «Ρόνι» είχε την μπάλα μέσα στην περιοχή και δέχθηκε ένα «δολοφονικό» τάκλιν από το σκληροτράχηλο Ντιέγκο Μπραγκιέρι.

Κανονικά, τέτοια τάκλιν και ειδικά σε τέτοια ποδοσφαιρικά «κοσμήματα» πρέπει να τιμωρούνται με βαριές ποινές. Δηλαδή και να του έπαιρναν το δελτίο κανένας δεν θα τα έβαφε… μαύρα!
Αντί για την αποβολή και την παραδειγματική τιμωρία του Μπραγκιέρι, ο διαιτητής έδειξε μεν το πέναλτι αλλά δεν έβγαλε ούτε κάρτα στον παραλίγο… δολοφόνο.
Εν τέλει, ο Ροναλντίνιο είναι καλά, εκτέλεσε και το πέναλτι το οποίο έστειλε στο δοκάρι, αλλά μικρή σημασία έχει, αφού ο άνθρωπος ζει!

H εξέλιξη του Internet με μια ματιά (infographic)



Το Internet άλλαξε τον κόσμο.

Η αλλαγή ήταν ασταμάτητη, τεράστια, μοιραία.
Άλλαξε τις ζωές όλων, έδωσε άλλες προτεραιότητες, 
δημιούργησε μία παγκόσμια γλώσσα.

Όπως θα δείτε στο infographicو χρειάστηκαν 10 χρόνια για να περάσουμε στην εποχή της πληροφορίας... και να μη γυρίσουμε πίσω.

ΑΥΤΟΣ είναι ο γρίφος του Αϊνστάιν που έχει βασανίσει μέχρι σήμερα εκατομμύρια κόσμου. Εσείς μπορείτε να τον λύσετε;


Παραθέτουμε τον περίφημο γρίφο του Άλμπερτ Αϊνστάιν. Η «παράδοση» λέει πως το μεγάλο μυαλό του 20ου αιώνα έφτιαξε το συγκεκριμένο αίνιγμα στις αρχές του προηγούμενου αιώνα και υποστήριξε πως το 98% των ανθρώπων δεν μπορεί να το λύσει. Ανήκετε εσείς στο «εκλεκτό» 2%; Ακολουθεί ο γρίφος, καθώς και η λύση του για τους... ζαβολιάρηδες.

Οι φιγούρες της τράπουλας δεν είναι τυχαίες. Ποια πανάρχαια πρόσωπα κρύβονται διαχρονικά πίσω τους;


Η λέξη «τράπουλα», που σημαίνει τη «δεσμίδα των παιγνιοχάρτων», προέρχεται από την ιταλική λέξη «trappola», που σημαίνει «παγίδα» και «δόλος». 
Η τράπουλα αποτελείται από τα «τραπουλόχαρτα» ή «παιγνιόχαρτα» ή «χαρτιά» και προήλθε από το ιταλικό παιχνίδι «ταρόκ» ή «ταρόκο», που παιζόταν με χοντρά τετράγωνα ή παραλληλόγραμμα χαρτιά με αριθμημένες φιγούρες τόσο για ψυχαγωγία, όσο και για κερδοσκοπία.



Σκόπια: Απέσυραν το βίντεο κλιπ του τραγουδιού στη Eurovision


Aπεσύρθη τόσο από το YouTube όσο και από το επίσημο site της Eurovision το βίντεο κλιπ του τραγουδιού της ΠΓΔΜ, με τα πλάνα από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Σκόπια.
Αποστάσεις πήρε και η κρατική ραδιοτηλεόραση της ΠΓΔΜ (MRTV), επισημαίνοντας πως το βίντεο κλιπ... «δεν πληρεί τις προδιαγραφές και τα κριτήρια για μια αξιοπρεπή παρουσίαση της χώρας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision» στο Μάλμε της Σουηδίας.

"ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:ΡΑΝΤΕΒΟΥ bar"

Θέλουν να κρατήσουν τον Γκαρσία στον ΠΑΟΚ και αφού κρεμάσει τα παπούτσια του

Θέλουν να κρατήσουν τον Γκαρσία στον ΠΑΟΚ και αφού κρεμάσει τα παπούτσια του

Το τέλος της καριέρας του σκέφτεται ο Πάμπλο Γκαρσία και στον ΠΑΟΚ έχουν έτοιμη την πρόταση για να τον κρατήσουν στην Τούμπα σε άλλο πόστο. Η τεράστια προσωπικότητα του Γκαρσία έχει σημαδέψει τον ΠΑΟΚ...

Αυτός είναι ο νέος "χάρτης" του ελληνικού ποδοσφαίρου

Αυτός είναι ο νέος "χάρτης" του ελληνικού ποδοσφαίρου

Συνέντευξη Τύπου με θέμα το σχέδιο της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, που έχει ως επίκεντρο την ενοποίηση της Γ’ και της Δ’ Εθνικής, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 28/2 στα γραφεία της ΕΠΟ.