ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Ευρώπουλα ΤΕΛΟΣ στην Γ΄ Εθνική!!!

Bόμβα απο την ΕΠΟ για τις κρητικές ομάδες της νέας Γ' Εθνικής!

Πριν από καιρό είχαμε προβλέψει ότι είναι πολύ δύσκολο να δοθούν χρήματα στην καινούργια Γ΄ Εθνική.Η επιβεβαίωση έρχεται από τα πιο επίσημα χείλη.

Στην Άγκυρα απαγορεύουν ανέγερση εκκλησίας και στην Ελλάδα θέλουν τζαμιά!


Σαν μεγάλη τουρκική πρόκληση έρχεται η είδηση από την Άγκυρα όπου σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Cumhuriyet, στις 6/5, το αίτημα χριστιανών κατοίκων της τουρκικής πρωτεύσας να ανεγερθεί μια χριστιανική εκκλησία καθώς δεν υπάρχει καμία εκκλησία στην πρωτεύουσα της Τουρκίας, όχι μόνον απορρίφτηκε από τις τοπικές αρχές αλλά στο ίδιο μέρος που είχε επιλεγεί για την ανέγερση της εκκλησίας τελικά θα ανεγερθεί άλλο ένα μουσουλμανικό τζαμί.

Ο ΠΑΟΚ του… Κλάους

«Επένδυση» θεωρούν στον ΠΑΟΚ τον έλληνα επιθετικό

Ο νεαρός επιθετικός θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς της ομάδας αλλά και το σημείο που θέλουν να αναδείξουν μέσω των μεταγραφών που θα γίνουν!
Στις συσκέψεις για τον σχεδιασμό του Δικεφάλου του Βορρά που έγιναν αποφασίσθηκε να γίνουν 8-12 μεταγραφές έτσι ώστε να μπορεί η ομάδα να χτυπήσει το πρωτάθλημα και να έχει μια καλή παρουσία στην Ευρώπη.

Video ΣOK που κάνει το γύρο του διαδικτύου - Αρκούδα κατασπάραξε μαϊμού σε σόου


Μια αρκούδα κατασπάραξε μια μαϊμού στο πάρκο άγριων ζώων της Σανγκάης. 

Το περιστατικό που καταγράφηκε σε βίντεο δείχνει την διεξαγωγή ενός ποδηλατικού αγώνα μεταξύ δύο μαϊμούδων και μιας αρκούδας προς
τέρψιν των επισκεπτών του πάρκου.
Όλα ξεκίνησαν όταν η αρκούδα 

συγκρούστηκε με την μαϊμού την ώρα ....


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Νόμιζε πως είχε συνάχι αλλά του έβγαινε ο εγκέφαλος από τη μύτη! (vid)



Μια απίστευτη ιατρική ιστορία στην Αριζόνα των ΗΠΑ! Ο εγκέφαλος ενός άνδρα χυνόταν ουσιαστικά έξω από το σώμα του μέσω... της μύτης του!

"Δεν παίρνουν άδεια ο Άρης και άλλες τέσσερις ομάδες"



Σύσκεψη της επιτροπής αδειοδοτήσεων έγινε χθες στα γραφεία της ΕΠΟ, με τα νέα να είναι δυσάρεστα για πέντε ομάδες, με τα υπάρχοντα δεδομένα.