ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

"Μοτοσικλέτα που ισορροπεί μόνη της" (Video)

Μοτοσικλέτα που ισορροπεί μόνη της

Στην έκθεση τεχνολογίας CES 2017 που πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας αυτό το τριήμερο, η Honda αποκάλυψε τη νέα της καινοτομία Riding Assist,....

Ιστορική απόφαση: "Αλλάζει εντελώς το Μουντιάλ"

Το είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Τζιάνι Ινφαντίνο, και είναι πια επίσημο.

Στέλιος Βαλιάνος:"Χτίζοντας προτεραιότητες με στέρεα υλικά"

Αποτέλεσμα εικόνας για Στέλιος Βαλιάνος
του Στυλιανού Θ. Βαλιάνου
Οι βασικές προτεραιότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας δεν πρέπει να επηρεάζονται από την εκάστοτε χρονική συγκυρία αλλά πρέπει να αποτελούν στοιχείο σταθερών πολιτικών επιλογών και  προγραμματικής προσήλωσης , το οποίο θα σχηματοποιείται στο τρίπτυχο στοχοθεσία-εκτέλεση –απολογισμός.

Νομίζω ότι τρεις πρέπει να είναι οι άξονες επάνω στους οποίους οφείλει κανείς να σχεδιάσει και να εκτελέσει:

"Το χωριό με τους ζάμπλουτους κατοίκους που ζούνε σε πολυτελή σπίτια, έχουν ακριβά αμάξια και μεγάλους λογαριασμούς. Γιατί όμως δεν είναι ικανοποιημένοι και δεν νιώθουν ελεύθεροι;"



Huaxi, ένα χωριό στην Κίνα που φαντάζει ουτοπικό. Οι κάτοικοί του ζουν σε πολυτελή σπίτια, έχουν ακριβά αμάξια, δωρεάν παιδεία και περίθαλψη και περίπου 250.000 δολάρια στο λογαριασμό τους.

"Οι θηριωδίες του Αλή Πασά. Τεμάχισε και έκοψε στα τέσσερα τον αγωνιστή Βλαχάβα και έριξε σε κλουβί με λεοπάρδαλη τον σωματοφύλακά του."


Ο Αλή Πασάς, ο οποίος διέπραξε τα φοβερότερα εγκλήματα και ανοσιουργήματα και καταπάτησε κάθε θείο και ανθρώπινο νόμο, προς  τα τέλη της ζωής του ή, σπανιότατα, όταν αντιμετώπιζε δυσκολίες και ατυχήματα  καταλαμβανόταν από φόβο και προσπαθούσε με διάφορες ενέργειες του να εξιλεώσει τον Θεό, τον οποίο ωστόσο, καταφρονούσε.