ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Κούγιας: "Ευθύνες Μαρινάκη, υποβιβασμός Ολυμπιακού"



Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη, ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Γιώργου Σαρρή, ζήτησε την παρέμβαση του πρωθυπουργού, ενώ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με υποβιβασμό.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ Ν.ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Παρά τις αλλεπάλληλες απαγορευτικές προειδοποιήσεις, τις εσχατολογικές προβλέψεις, θεωρίες και τα αναθέματα που άκουσαν, κάτοικοι του δήμου Προποντίδας και πιο συγκεκριμένα από τη Ν. Τρίγλια απέδειξαν πόσο πολύ αψηφούν τον... κίνδυνο και επισκέφτηκαν τα Μεταλλεία Κασσάνδρας.

Ξεναγήθηκαν σ' όλο το εύρος του υποτιθέμενου "κρανίου τόπο". Τις Σκουριές, το Μάντεμ Λάκκο και την Ολυμπιάδα και διαπίστωσαν και εκείνοι με τη σειρά τους πόσο πολύ απείχαν τα συντελειακού χαρακτήρα ακούσματα τους από την πραγματικότητα.

Απιστευτο: Τι το περίεργο έχει το συγκεκριμένο πορτραίτο; (Video)

Τι το περίεργο έχει το συγκεκριμένο πορτραίτο;

Δείτε το έργο τέχνης που εξέπληξε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους.

"Έρχονται προφυλακίσεις".... κι ο Αλαφούζος μέσα;

apostolidisΣτον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο γνωστός νομικός, Μπάμπης Αποστολίδης και αναφέρθηκε στα όσα αποκαλύφτηκαν χθες(8/7), τα οποία είχε προβλέψει… 
Τόνισε ότι στο επόμενο διάστημα αναμένεται να έχουμε προφυλακίσεις για διοικητικούς παράγοντες της ΕΠΟ και όχι μόνο, ενω στον …τυφώνα που έρχεται εμπλέκεται ο Γιάννης Αλαφούζος.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ



Τα 50 μέλη του ΚΑΠΗ Διονυσίου Χαλκιδικής έζησαν χθες ένα...
θαύμα, που θα το θυμούνται για πολύ καιρό!

Πριν ξεκινήσουν για να έρθουν στις εργοστασιακές και εργοταξιακές εγκαταστάσεις των Μεταλλείων Κασσάνδρας, άκουσαν από κάποιους... έγκυρους και... σοβαρούς αναλυτές των μεταλλευτικών ζητημάτων ότι εκεί που πάνε θα... μολυνθούν!!!

"Ο Μαρινάκης χαστούκιζε δημοσιογράφους και έστηνε παιχνίδια υπέρ του Ολυμπιακού" (Video)

Σάλος έχει προκληθεί από το βούλευμα της Δικαιοσύνης για τη λειτουργία εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου, στην οποία όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ το skai.gr είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης.

"13 & 14 Σεπτεμβρίου η σέντρα της Football League 2"

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ στη σέντρα της Γ΄ Εθνικής 
το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Σεπτεμβρίου