ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

"Έρχονται προφυλακίσεις".... κι ο Αλαφούζος μέσα;

apostolidisΣτον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο γνωστός νομικός, Μπάμπης Αποστολίδης και αναφέρθηκε στα όσα αποκαλύφτηκαν χθες(8/7), τα οποία είχε προβλέψει… 
Τόνισε ότι στο επόμενο διάστημα αναμένεται να έχουμε προφυλακίσεις για διοικητικούς παράγοντες της ΕΠΟ και όχι μόνο, ενω στον …τυφώνα που έρχεται εμπλέκεται ο Γιάννης Αλαφούζος.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:


«Το είχα πει ότι αναμένονται εκπλήξεις, δεν είμαι ο προφήτης Ησαΐας αλλά αυτοί είναι τόσο ανόητοι που επειδή μιλάν από ξένα τηλέφωνα νόμιζαν ότι δεν τους γράφουν.
Αυτός ο εξαιρετικός εισαγγελέας , στον οποίο έχω απευθυνθεί και εγώ πολλές φορές, έκανε την έρευνα του, η αντιτρομοκρατική… άκουγε επί χρόνια, και ανακάλυψε όσα ο Κυριάκος ο Θωμαΐδης και ο ΣΚΑΙ αναφέρουν για συνομιλίες  και διοικητικών παραγόντων της ΕΠΟ και του Ολυμπιακού. Πρωταγωνιστές σε όλα αυτά είναι οι… γνωστές ομάδες του κέντρου και οι… γνωστοί παράγοντες του κέντρου και δυστυχώς και μερικά δικά μας «γατάκια» εδώ στην Θεσσαλονίκη. Και δημοσιογράφοι που παίρνουν εντολές με ποιον τρόπο θα δημοσιογραφούν. Υπάρχουν πολλά ακόμα να δείτε. Αυτό δεν ήταν τίποτα.
Μπορώ να σου πω 10 ονόματα τα οποία ξετινάζουν τα πάντα και δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Αυτοί δεν φοβούνται τίποτα. Το κλίμα πια στην χώρα μας με όλη αυτή την σαπίλα και την διαφθορά , είναι έτοιμο να δεχτεί την φυλάκιση αυτών που ποτέ δεν διανοούμασταν ότι θα μπορούσαν να φυλακιστούν. Αυτό τους έκανε και ανεξέλεγκτους γιατί νόμιζαν ότι θα μπορούσαν πάντα να μένουν έξω από κάθε έλεγχο . Δεν θέλω να κάνω τον προφήτη αλλά σε λίγο καιρό θα έχουμε προφυλακίσεις ή εγγυήσεις της τάξεις των 5 εκ. ευρώ. Σε διοικητικούς παράγοντες της ΕΠΟ και διοικητικά συμβούλια ποδοσφαιρικών ομάδων».
Για τις δηλώσεις Αλαφούζου στον Arena FM : «Ο κ.Αλαφούζος να κοιτάει και τα δικά του γιατί δεν είναι έξω και αυτός, γραφτώ και αυτό. Από αυτό που έρχεται, από τον …τυφώνα που έρχεται δεν είναι έξω ο κ.Αλαφούζος, μπορεί να μην είναι ο ισχυρός που θα μπορούσε να επιβάλει, αλλά εμπλέκεται και αυτός. Αν δεις πολλά αποτελέσματα στα πλέι οφ, στους αγώνες ΠΑΟΚ-ΠΑΟ ,πολλά είναι αλλοιωμένα».
Για το αν υπάρχει σε όλο αυτό και εντολή του πρωθυπουργού: «Ναι είμαι σίγουρος. Υπάρχει παρέμβαση της πολιτικής ηγεσίας ώστε οι αρχές να κάνουν το έργο τους. Ξεκαθαρίστε το τοπίο , ξεβρομίστε τον τόπο, αυτή είναι μια θεμιτή πολιτική παρέμβαση».
Αναφορικά με το αν αυτή η εξέλιξη  κάνει άνω-κάτω το πρωτάθλημα: «Προφανώς και το κάνει άνω -κάτω αλλά δεν είναι ευθύνη των ομάδων . Φταίνε αυτοί που αμάρτησαν. Όπως έγινε και στην Αγγλία και καθάρισε το ποδόσφαιρο μετά την απόφαση της Θάτσερ, καιρός είναι να κάνει και κάτι το Ελληνικό κράτος προς αυτή την κατεύθυνση. Να πάει ο Ολυμπιακός στην Γ’ Εθνική και όσοι άλλοι εμπλέκονται».
Για τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ: «Έχω αμφιβολίες πλέον για τη ικανότητα του Σαββίδη να αντιλήφθη τα δεδομένα και να διοίκηση με την υπάρχουσα κατάσταση. Το επιτελείο του θέλει άλλαγμα και οι καρέκλες που κάθονται πάνω. Έχουν ποτίσει…!
Πρέπει να αναρωτηθούν γιατί αξιόλογοι άνθρωποι αρνήθηκαν να συμμετάσχουν σε οποιοδήποτε διοικητικό σχήμα του ΠΑΟΚ».
http://arenafm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου