ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

"Εκτέλεση κόρνερ και… γκολ! (videos)"

Εκτέλεση κόρνερ και… γκολ! (videos)

Η αριστοτεχνική εκτέλεση κόρνερ του Πάμπλο Γκαρσία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο ματς του ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα, όμως δεν ήταν το πρώτο που είδαμε και ελπίζουμε όχι το τελευταίο. 


Σύμφωνα με τα στατιστικά, από καταβολής A' Εθνικής έχουν σημειωθεί 43 γκολ από το σημαιάκι του κόρνερ. Μάλιστα, το γκολ του Γκαρσία ήταν το δεύτερο στη φετινή σεζόν, καθώς είχε σημειώσει ένα ανάλογο ο Δημήτρης Γραμμόζης στο Αγρίνιο, στο 1-1 της Κέρκυρας με τον Παναιτωλικό.
Μάστερ σε τέτοια γκολ με απευθείας εκτελέσεις κόρνερ δεν θα μποροέσε να είναι άλλος από τον Βασίλη Χατζηπαναγή, ο οποίος έχει σκοράρει πέντε φορές με αυτόν τον τρόπο στο ελληνικό πρωτάθλημα, μαγεύοντας τους φίλους του Ηρακλή, αλλά και όλης της Ελλάδας. Στη σχετική λίστα ακολουθούν με δύο γκολ οι Δημήτρης Σαραβάκος, ένα με τον Παναθηναϊκό κι ένα με την ΑΕΚ, Χρήστος Δημόπουλος, ο οποίος τα είχε πετύχει τη χρονιά 1984-85 όταν ο ΠΑΟΚ είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα, ο Νασέρ Αφάς του Ιωνικού και ο Χρήστος Ανδρεούδης με τη φανέλα της Λάρισας.
Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν βάλει γκολ από κόρνερ είναι οι Κώστας Φραντζέσκος, Βασίλης Τσιάρτας, Γρηγόρης Γεωργάτος, ενώ παλαιότερα, οι Ηλίας Υφαντής, Μάικ Γαλάκος και Γιώργος Κούδας.
Η λίστα των σκόρερ με κόρνερ στο ελληνικό πρωτάθλημα:
5 γκολ
Βασίλης Χατζηπαναγής
2 γκολ
Δημήτρης Σαραβάκος, Χρήστος Δημόπουλος, Νασέρ Αφάς, Χρήστος Ανδρεούδης
1 γκολ
Δημήτρης Γραμμόζης, Πάμπλο Γκαρσία, Κώστας Φραντζέσκος, Βασίλης Τσιάρτας, Δανιήλ Παπαδόπουλος, Γρηγόρης Γεωργάτος, Απόστολος Παπαϊωάννου, Μάικ Γαλάκος, Ανδρέας Παπαεμμανουήλ, Μίλινκο Πάντιτς, Γιώργος Καραΐσκος, Γιώργος Κούδας, Κώστας Δαβουρλής, Γιώργος Αγορογιάννης, Κώστας Τσάνας, Δημήτρης Τσιρώνης, Γιάννης Β. Ιωάννου, Ηλίας Υφαντής, Αντώνης Ρήγας, Ιωσήφ Κορωνάκης, Μουφίτ Καλλιοντζής, Ράικο Γιάνγιανιν, Νίκολα Νίκιτς, Πάρις Γεωργακόπουλος, Θεόδωρος Παπαδημητρίου, Στέλιος Βογιατζής, Κώστας Κολομητρούσης, Γιάννης Φελεκίδης, Στέλιος Μπέσης, Χατζηδήμου Χαράλαμπος.
Δείτε σε βίντεο μερικά εντυπωσιακά γκολ από κόρνερ:
Πάμπλο Γκαρσία
Δημήτρης Γραμμόζης



Βασίλης Τσιάρτας
Βασίλης Χατζηπαναγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου