ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Αριστοτέλεια Δήμου Αριστοτέλη:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τελετή έναρξης "Αριστοτελείων"


Τελετή έναρξης «Αριστοτελείων», 

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013, ώρα 20:00 μ.μ., στο κτήριο της Μαθητικής Εστίας Αρναίας.
Όλες οι δυνάμεις πολιτισμού του Δήμου Αριστοτέλη ενώνονται στην τελετή έναρξης των θερινών εκδηλώσεων.


Συμμετέχουν οι χορωδίες Αρναίας, Μ. Παναγίας, Παλαιοχωρίου, Στρατωνίου και Στανού, η παιδική χορωδία του Δήμου Αριστοτέλη, η ορχήστρα της μουσικής σχολής του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου και το κουαρτέτο της Camerata Aristotelis.

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013, ώρα 20:00 μ.μ., στο κτήριο της Μαθητικής Εστίας Αρναίας, θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης των εφετινών «Αριστοτελείων».
Στην τελετή έναρξης των «Αριστοτελείων» ενώνονται όλες οι δυνάμεις πολιτισμού του Δήμου Αριστοτέλη, σε ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα.


Στην εναρκτήρια τελετή των εκδηλώσεων θα συμμετέχουν οι χορωδίες Αρναίας, Μ. Παναγίας, Παλαιοχωρίου, Στρατωνίου και Στανού, η παιδική χορωδία του Δήμου Αριστοτέλη, η ορχήστρα της μουσικής σχολής του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου και το κουαρτέτο της Camerata Aristotelis.


Τα «Αριστοτέλεια» διοργανώνονται από τον Δήμο Αριστοτέλη και το Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στο πλαίσιο αναβίωσης του σημαντικότερου πολιτιστικού θεσμού της ελληνικής ιστορίας.


Κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί σειρά τριάντα (30) κορυφαίων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 21 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις 21 Αυγούστου, δηλ. την τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού, και οι οποίες αναμένεται να συγκεντρώσουν πλήθος επισκεπτών από ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου