ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Ψάχνεται στην Ευρώπη η Καβάλα

Μετά τις πρώτες ανακοινώσεις, στην Καβάλα έχουν βάλει στο... μάτι παίκτες από Βραζιλία και Κροατία για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. βρίσκονται Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές.
Πιο συγκεκριμένα ο Τεχνικός Διευθυντής της Καβάλας Στέλιος Κατρακυλάκης και ο προπονητής Γιάννης Ισπυρλίδης επεξεργάζονται τις τελευταίες ημέρες, μία λίστα ποδοσφαιριστών οι οποίοι κατάγονται από τη συγκεκριμένη χώρα της Λατινικής Αμερικής.
Ειδικότερα φαίνεται πως πρόκειται για παίκτες οι οποίοι αγωνίστηκαν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, διακρίνονται για την εμπειρία τους και με την απόκτησή τους θα αποτελέσουν την «αιχμή του δόρατος» της Καβάλας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Από κει και πέρα θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι ιθύνοντες του Α.Ο.Κ. βρίσκονται σε αναζήτηση ενός έμπειρου Κροάτη μεσοεπιθετικού ποδοσφαιριστή. Οι πληροφορίες λένε ότι στους «αργοναύτες» έχουν εξεταστεί κάποιες περιπτώσεις και μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, όπως και για την περίπτωση του βραζιλιάνου επιθετικού.
Από κει και πέρα να τονίσουμε ότι πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας είναι η απόκτηση ενός έμπειρου αμυντικού-στόπερ. Και γι’ αυτή την περίπτωση έχουν εξεταστεί κάποιες περιπτώσεις και πολύ σύντομα αναμένεται να ληφθούν οι αποφάσεις για τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο στο τέλος, τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας θα επιλέξουν.
Πηγή: Kavalagoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου