ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

"ΝΑ ΟΙ ΚΟΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ"

Από πότε οι βόμβες μολότοφ
αποτελούν εργαλεία της οικολογίας;



Σε προηγούμενη ανάρτηση μας, σας είχαμε αναφέρει για τις δεκάδες βόμβες μολότοφ, που εντόπισαν οι αστυνομικές δυνάμεις προχθές στο δάσος των Σκουριών. Νομίζουμε πως κανείς άλλος δεν αναφέρθηκε σ΄αυτά τα ευρήματα της αστυνομίας.

Δείτε λοιπόν τώρα,  τις φωτογραφίες -ντοκουμέντα από αυτούς τους αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς, με τους οποίους οι "ειρηνιστές-οικολόγοι", είχαν σκοπό να διεκδικήσουν το"αυτονόητο δικαίωμα στη ζωή, στο δάσος, στο βουνό και στο νερό", όπως ανέφεραν σε δηλώσεις τους, πριν από την έναρξη της κινητοποίησης, αρκετοί από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που έδωσαν και σήμερα το παρόν.







Οι βόμβες μολότοφ είχαν τοποθετηθεί μέσα σε χαρτόκουτα και ήταν τοποθετημένες σε διάσπαρτα σημεία στη δασική έκταση του Χοντρού Δέντρου. Εντοπίστηκαν προχθές το βράδυ, έπειτα από εξονυχιστική έρευνα, που έκαναν αστυνομικοί σε συνεργασία με άτομα της εταιρείας security, που έχει αναλάβει τη φύλαξη των εγκαταστάσεων του εργοταξίου, της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές.


Είχαμε πει και ξαναλέμε, πως δε γνωρίζουμε, αν αυτές οι βόμβες τοποθετήθηκαν πρόσφατα, ή ήταν ξεχασμένες από προηγούμενες επισκέψεις για "δεντροφύτευση",των δήθεν οικολόγων στις Σκουριές.

Κυρία Ιγγλέζη, τι λέτε;
Είστε υπέρ ή κατά της
χρήσης των μολότοφ;

Ανεξάρτητα απ' αυτό, το ερώτημα είναι ένα: Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, από κάθε γεωγραφική περιφέρεια της χώρας, που έρχονται στον τόπο μας,  για να συμπαρασταθούν"στο δίκαιο αγώνα των κατοίκων", συμφωνούν με τον τρόπο που αυτοί οι κάτοικοι και οιγνωστοί-άγνωστοι φίλοι τους, διεκδικούν το δίκιο τους; Με τακτικές αντάρτικου πόλεως, μέσα σε δασική έκταση;

Αυτές οι εμπρηστικοί μηχανισμοί, πέρα από τις υλικές ζημιές, που προκαλούν και έχουν επανειλημμένα προκαλέσει αυτοί που τις χρησιμοποιούν μέσα στο δάσος, μπορούν να προκαλέσουν και σοβαρούς τραυματισμούς. Όλα αυτά τους αφήνουν αδιάφορους; Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις απαντήσεις τους.








Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Αριστοτέλη
Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Αριστοτέλη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου