ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

"Αναλυτικά ο 1ος όμιλος της Football League 2"

Το πρόγραμμα της Football League 2

Πέντε στροφές πριν τον τερματισμό στον 1ο όμιλο της Football League 2 και τίποτα δεν κρίθηκε στις πρώτες, αλλά και στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.




Ο Άρης μετά την νίκη του επί του Πανσερραικού, μπήκε για τα καλά στην κατάκτηση της πρώτης θέσεις με -1 βαθμό από την ομάδα των Σερρών.
Μαζί και η Καβάλα που επικράτησε πολύ εύκολα του Άρη Ακροποτάμου με 2-0. 

Όλα θα κριθούν την 27η αγωνιστική στην αναμέτρηση της Καβάλας με τον Πανσερραικό. Με νίκη των φιλοξενουμένων αγκαλιάζουν την πρώτη θέσει. 
Αντίθετα με άλλο αποτέλεσμα ευνοείται ο Άρης.


Στην ουρά τώρα μέσα στο παιχνίδι του υποβιβασμού μπήκε και ο Έβρος Σουφλίου, μετά την ήττα εντός έδρας από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος με 0-1 στις καθυστερήσεις. 
Η νίκη αυτή του Βυζαντίου είναι νίκη σωτηρίας για το σωματείο της Καβάλας. 
Απ' ότι φαίνεται τρεις ομάδες θα διεκδικήσουν μία θέσει στο "όνειρο". Ο Έβρος Σουφλίου, ο Άρης Ακροποτάμου και ο Απόλλων Αρναίας.

Ο Έβρος Σουφλίου στα τελευταία πέντε παιχνίδια, αναμετριέται με τους τρεις πρωτοπόρους της βαθμολογίας, που δύσκολα θα καρπωθεί βαθμούς στη συνέχεια με την ουραγό Καστοριά εκτός και τέλος με το αδιάφορο Αγιονέρι.

 Ο Άρης Ακροποτάμου έχει πιο βατό πρόγραμμα, με Καστοριά-Δόξα-Γιαννιτσά εντός και Αγιονέρι,Απόλλων εκτός. Ιδικά με Απόλλων παίζει τελευταία αγωνιστική και αν κρίνετε η παραμονή, τότε ο αγώνας αυτός θα είναι ο αγώνας της χρονιάς. 

Ο Απόλλων ναι μεν έχει βατό πρόγραμμα με Αλεξ/πολη,Καμπανιακό,Ακροπόταμο εντός και Ελευθερούπολη,Ηρακλή Αμπελ. εκτός, αλλά θέλει πέντε στις πέντε νίκες.

Τέλος να αναφέρουμε ότι αν κέρδιζε το Σάββατο που μας πέρασε ο Έβρος, τότε στην θέσει του Έβρου για την παραμονή θα ήταν το Βυζάντιο.

Μανόλης Ρήγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου