ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Το παιχνίδι με τον Πλατανιά είναι όλα τα λεφτά για τον Άρη

    Ο Άρης δεν κατάφερε να κάμψει το εμπόδιο της Βέροιας και πλέον η παραμονή για τους «κιτρίνους» δυσκόλεψε αφάνταστα. Ο Άρης στα τρία παιχνίδια με Πανιώνιο-Βέροια-Πλατανιά παίζει το μέλλον του στην Σούπερ Λίγκα. 
    Και αν με τον Πανιώνιο αναπτέρωσε τις ελπίδες του, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Βέροια έκανε ένα βήμα προς τα πίσω. 
    Έτσι, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα πλέον ο αγώνας της Κυριακής με τον Πλατανιά έχει χαρακτήρα τελικού.


    Οι «κίτρινοι» αυτή την στιγμή και με εννιά αγωνιστικές να απομένουν, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 18 βαθμούς και υπολείπεται τέσσερις βαθμούς από την 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ, κι επτά βαθμούς από την 15η θέση και την απευθείας σωτηρία. 

    Πλέον τα περιθώρια για τους παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου έχουν στενέψει επικίνδυνα και αν δει κανείς το πρόγραμμα της οι δύο επόμενες αγωνιστικές θα κρίνουν το μέλλον της ομάδας, αφού σε περίπτωση που δεν έρθουν οι έξι βαθμοί τότε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα πρέπει να ετοιμάζονται για την Football League. Το ματς της Κυριακής με τον Πλατανιά είναι όλα τα λεφτά για τον Άρη. 

    Ο Πλατανιάς αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ έχοντας αβαντάζ τεσσάρων βαθμών από τους Θεσσαλονικείς. Καταλαβαίνει κανείς ότι άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη θα σφίξει και άλλο την θηλιά γύρω από το λαιμό των «κιτρίνων». 

    Το δεύτερο πιο σημαντικό παιχνίδι για τον Άρη μετά από αυτό με τον Πλατανιά είναι αυτό με τον ΟΦΗ. Σε περίπτωση που η ομάδα έχει αποδράσει με το τρίποντο από την έδρα του Πλατανιά τότε ο Άρης θα έχει αναπτερώσει τις ελπίδες του και κόντρα σε έναν αδιάφορο αντίπαλο θα έχει τον πρώτο λόγο. 

    Όλα αυτά βέβαια, δεν θα έχουν καμία σημασία αν κόντρα στον Πλατανιά θα έχει έρθει η ήττα αφού τότε ο Άρης θα βρίσκεται με το 1,5 πόδι στην δεύτερη κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου