ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Δίνει "ανάσα" στην Ελλάδα, αν περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ

Φωτογραφία

Σε περίπτωση πρόκρισής του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα και για τον ίδιο αλλά και για την Ελλάδα. 
Ο Δικέφαλος θα εισπράξει ένα ποσό της τάξεως των 9 εκατ. ευρώ και θα δώσει σημαντικούς βαθμούς στη χώρα μας που βρίσκεται στη 12η θέση της ειδικής βαθμολογίας της ΟΥΕΦΑ.
Βρίσκεται στη 12η θέση λοιπόν και αυτό της δίνει το δικαίωμα να βγάζει δύο ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ, τον πρωταθλητή απευθείας στους ομίλους, και τον δεύτερο στον 3ο προκριματικό γύρο. Η Ελβετεία όμως πλησιάζει την Ελλάδα που έχει 28.800 βαθμούς, έχοντας 27.335. Με δεδομένο όμως το ότι η Βασιλεία θα είναι σχεδόν σίγουρα στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, καθώς στο πρώτο ματς επικράτησε με 2-4 χθες, η διαφορά μπορεί να καλυφθεί στη διάρκεια της σεζόν και οι Ελβετοί να μας προσπεράσουν.
Σε αυτό το ενδεχόμενο όμως, η χώρα μας θα έχει πρόβλημα τη σεζόν 2015-16, εφόσον θα υποχρεώνεται και ο πρωταθλητής να παίζει προκριματικά. Έτσι, είναι απαραίτητοι και οι βαθμοί που θα δώσει ο ΠΑΟΚ με την πιθανή είσοδό τους στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και η είσοδος του Ατρομήτου στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ που θα φέρει επιπλέον βαθμούς.

http://www.thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου