ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Θέλει το Καυταντζόγλειο για έδρα ο Σαββίδης όσο χτίζεται η νέα Τούμπα

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Soccerplus.gr ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης έχει βάλει πλώρη για το Καυταντζόγλειο το οποίο και θέλει να κάνει έδρα του ΠΑΟΚ όσο καιρό θα χρειαστεί μέχρι να χτιστεί το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα ο Ηρακλής που χρησιμοποιεί το Καυταντζόγλειο τις τελευταίες δεκαετίες και αποτελεί τον «αιμοδότη» του γηπέδου όλα αυτά τα χρόνια βλέπει τα σχέδια του να «παγώνουν» ενόψει αυτής της προοπτικής.
Τώρα λοιπόν ο Σαββίδης σκοπεύει να γκρεμίσει την Τούμπα και να χτίσει στο ίδιο μέρος ένα νέο και σύγχρονο στάδιο για τον ΠΑΟΚ. Μέχρι εδώ όλα καλά και χωρίς κανένα πρόβλημα για άλλους πέρα από ίσως τους ανθρώπους του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Το θέμα ανοίγει όταν το αφεντικό του ΠΑΟΚ σκέφτεται να χρησιμοποιήσει η ομάδα του το Καυταντζόγλειο όσο καιρό θα χρειαστεί η κατεδάφιση και η ανέγερση του νέου γηπέδου. Αυτός ο χρόνος υπολογίζεται σε περίπου δύο χρόνια που σημαίνει αντίστοιχα δύο ποδοσφαιρικές σεζόν. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές μιας και το αφεντικό του ΠΑΟΚ θέλει να ξεκινήσει όσο πιο σύντομα γίνεται ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι, πράγμα που σημαίνει ότι θέλει να παίζει στο Καυταντζόγλειο από την επόμενη σεζόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου