ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Αυτές είναι περιγραφές… (απαραίτητη η γονική συναίνεση)! (videos)

Αυτές είναι περιγραφές… (απαραίτητη η γονική συναίνεση)! (videos) | onsports.gr

Τα πρωταθλήματα σε όλη την Ευρώπη βρίσκονται σε φουλ δράση και καθημερινά παρακολουθούμε πολλές μεταδόσεις από αγώνες, αλλά πραγματικά δεν… βρίσκουμε κάτι σημαντικό στην… προσπάθεια των συναδέρφων.

Αφορμή για το σημερινό αφιέρωμα, αποτέλεσε η περιγραφή του συνάδερφου από την Καλαμάτα, ο οποίος στο γειτονικό ντέρμπι με τον Πανηλειακό, δίνει… ρέστα, ειδικά στην περιγραφή του γκολ του Ψυχογιόπουλου και η οποία έγινε ειδική… περιγραφή και στο Pro Evolution Soccer. Όπως καταλάβατε, οι συγκεκριμένες περιγραφές έχουν καθαρά τοπικιστικό… ενδιαφέρον
Η… έξυπνη ενέργεια
Τι γίνεται όταν η ομάδα που υποστηρίζεις πετυχαίνει τέρμα, όχι και με τόσο… καθαρό τρόπο, εκμεταλλευόμενη αδυναμία του αντίπαλου; Η απάντηση δίνεται στο παρακάτω βίντεο, όπου ο επιθετικός σκοράρει τη στιγμή που ο τερματοφύλακας δεν μπορεί να συνεχίζει, αλλά… βαφτίζεται ως… έξυπνη ενέργεια.
Στο… στόχαστρο ο διαιτητής
Σε όλα, ανεξαιρέτως τα ελληνικά γήπεδα έχουμε συναντήσει ανθρώπους, οι οποίοι έχουν ως αγαπημένο… θέμα τον διαιτητή της αναμέτρησης. Σίγουρα θα έχετε… πετύχει κάποιον δίπλα σας ή έχετε… πρωταγωνιστήσει στρέφοντας τα… βέλη στον διαιτητή, μια και στην Ελλάδα, το… επάγγελμα του ρέφερι είναι το κατάλληλο για την εκτόνωση του θυμού. Όμως, υπάρχουν και περιπτώσεις, όπου ο… δημοσιογράφος που δεν μπορεί να… πιστέψει το «έργο» του… κορακιού.
Άγνωστοι… πρωταγωνιστές
Βέβαια, υπάρχουν στιγμές στην σταδιοδρομία ενός ρεπόρτερ που έχει… αναγκαστεί να πάει σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, χωρίς ωστόσο, να γνωρίζει πολλά πράγματα για τις ομάδες και τους πρωταγωνιστές, οπότε η μετάδοση παίρνει μία άλλη… χαλαρή χροιά.
Οπαδικές περιγραφές…
Σημαντικό μερίδιο στο σημερινό μας αφιέρωμα καταλαμβάνουν οι… οπαδικές περιγραφές, από δημοσιογράφους, αλλά και οπαδούς που περιγράφουν την ομάδα της καρδιάς τους. Πρώτο παράδειγμα αποτελεί η νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού, από τον ραδιοφωνικό σταθμό της ομάδας της Θεσσαλονίκης, όπου τα πανηγύρια θυμίζουν… εξέδρα! Προσοχή, στην συγκεκριμένη κατηγορία δεν εμπίπτουν προσπάθειες συναδέρφων με στόχο την… εμπορικότητα.
Ακολουθεί η περιγραφή των οπαδών του Πανσερραϊκού, κόντρα στον Εργοτέλη, όπου τα «Λιοντάρια» παρουσιάζονται ως η «ομάδα μας», ενώ το συγκεκριμένο βίντεο μπορεί να μπει και στην κατηγορία με τα… γαλλικά προς τον διαιτητή.
Τελευταία αφήσαμε την μεγάλη περιγραφή στον αγώνα μπαράζ του Παναιτωλικού με την Ρόδο, όπου η ομάδα του Αγρινίου πήρε την άνοδο με τέρμα στο τέλος και επιτέλους η… ρουφιάνα μπήκε…
Θυμηθείτε την μεγάλη περιγραφή του αγώνα της Καλαμάτας με τον Πανηλειακό, όπως… ανέβηκε στο Pro…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου