ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΠΑΣΚΕΤ:"Τα νέα της Γ' Εθνικής "(ΕΥΚΑΡΠΙΑ: Φιλικά, Αρνίδης και... μεταγραφή!)


Ο πήχης στην Ευκαρπία είναι πολύ ψηλά και ο Δημήτρης Πετρόπουλος επιθυμεί τη δημιουργία όσο το δυνατόν καλύτερης χημείας. Γι' αυτό και θα δοθεί μια σειρά πολύ δυνατών φιλικών αγώνων μέσα στον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη!


Αναλυτικά το πρόγραμμα:
ΧΑΝΘ (5/9), Αργοναυτης Καλαμαριάς (8/9), Πιερικός / Αρχέλαος (11/9), Μαχητές Πεύκων (15/9), Στρατωνι (18/9), Απόλλων Καλαμαριάς (20/9), Πρωτέας Γρεβενών (21/9), Χαλκηδονα (24/9), Πευκοχώρι (26/9), Αίας Ευόσμου (29/9), Πιερικος / Αρχέλαος (6/10, καθώς και δύο ακόμα (3 και 9/10) κόντρα σε αντιπάλους που θα οριστικοποιηθούν στις προσεχείς μέρες.
Κατά τ' άλλα, όλοι οι παικτες δίνουν κανονικά το παρόν στην προπόνηση. Μοναδικός... μικροτραυματισμός ήταν αυτός του Δάνη Αρνίδη, οποίος ακολούθησε ατομικό  πρόγραμμα υπό την καθοδήγηση του γυμναστή Κώστα Μαυράκη και του φυσικοθεραπευτή και από σήμερα θα ακολουθήσει ξανά το πρόγραμμα των συμπαικτών του.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι Θεσσαλονικείς θα προβούν στην απόκτηση νεαρού παίκτη από επαρχιακή ομάδα, που δοκιμάστηκε όλη την εβδομάδα και ικανοποίησε με την απόκτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου