ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Μπαράζ ανόδου Γ' Εθνικής: Αφιέρωμα στον όμιλο των Ν.Μουδανιών

Στον τρίτο όμιλο, συμμετέχουν οι πρωταθλητές των ΕΠΣ Κιλκίς, ΕΠΣ Πέλλας, ΕΠΣ Ημαθίας και ΕΠΣ Χαλκδικής. Το νομό Κιλκίς εκπροσωπεί ο ιστορικός Κιλκισιακός, την Πέλλα ο πρωταθλητής Απόλλωνας Κρύας Βρύσης, την Ημαθία ο ΑΣ Ειρηνούπολη και τη Χαλκιδική ο ΠΟ Μουδανιών.


ΚΙΛΚΙΣΙΑΣΚΟΣ (ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ)
Ο Α.Ο. Κιλκισιακός είναι αθλητικός ποδοσφαιρικός σύλλογος του Κιλκίς, ιδρύθηκε το 1961 έπειτα από την συγχώνευση της τοπικής ΑΕΚ, του Άρη και του Μέγα Αλέξανδρου Κιλκίς. Την σεζόν 1964-1965 ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Β” Εθνική Κατηγορία παραμένοντας στην κατηγορία ως το 1967. Το 1969 επιστρέφει πάλι στην ίδια κατηγορία αγωνιζόμενος ως το 1975 ενώ αγωνίστηκε στην ίδια κατηγορία ξανά από το 1976 ως το 1980. Επανέρχεται στην Β΄ Εθνική το 1981 ως το 1983 και το 1985 ως το 1987. Έχει αγωνιστεί δύο φορές στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ερασιτεχνών, το 1998 και ο 2007. Από το 2005 έως το 2013 αγωνιζόταν αλελλιπώς στο πρωτάθλημα της Δ” Εθνικής, ενώ την περιόδο 2013-2014 στο πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής, χωρίς όμως να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Φέτος, μετά από μια εξαιρετική πορεία στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κιλκίς, κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα τερματίζοντας πρώτος και με 18 βαθμούς, στη διαδικασία των πλέι οφ. Επίσης κατέκτησε και το κύπελλο του νομού, κάνοντας το «νταμπλ» τη φετινή περίοδο. Προπονητής, «μαέστρος», φυσικός αρχηγός και… σημαία της ομάδας είναι ο γνωστός σε όλους Σάββας Παντελιάδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ)
Ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΠΟΛΛΩΝ Κρύας Βρύσης ιδρύθηκε το 1960 μετά τη συγχώνευση του ΗΡΑΚΛΗ και της ΔΟΞΑΣ Κρύας Βρύσης. Το 2011 ο ΑΠΟΛΛΩΝ συνενώθηκε με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ Κρύας Βρύσης συνεχίζοντας ως ΑΠΟΛΛΩΝ Κρύας Βρύσης. Η έδρα του συλλόγου είναι το Δημοτικό Στάδιο Κρύας Βρύσης «ΊΩΑΝΝΗΣ ΤΣΕΡΚΕΖΙΔΗΣ» χωρητικότητας 2.000 καθήμενων θεατών στην κερκίδα του σταδίου και 5.000 συνολικά.  Μετά από πολυετή παρουσία στις εθνικές κατηγορίες, τα τελευταία χρόνια παρουσίασε προβλήματα, με αποτέλεσμα πριν τρία χρόνια να υποβιβασθεί στη Β΄ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πέλλας. Παράγοντες που αγαπούσαν την ομάδα, ανέλαβαν τις τύχες της, «απορροφήθηκε» η τοπική Ακαδημία το 2012 και πέρσι επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία. Έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου με 75 πόντους σε 30 αγωνιστικές. Προπονητής της ομάδας είναι ο Βαγγέλης Ντίτσιος.

ΑΣ ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ (ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ)
Ο Α.Σ. Ειρηνούπολης κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας, μόλις μία αγωνστική πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 7-0 εκτός έδρας, του ΠΑΟΚ Κουλούρας. Η ομάδα της Ημαθίας ιδρύθηκε το 1992, και αν και νεοφώτιστη, παίζοντας για πρώτη χρονιά στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας, κατάφερε να πάρει τον τίτλο μαζεύοντας 77 πόντους. Προπονητής του ΑΣ Ειρηνούπολης είναι ο Γιώργος Τυριακίδης, ενώ ξεχωρίζει και η παρουσία του προέδρου της Βέροιας Θεόδωρου Καρυπίδη, που εκτός από χρηματοδότης είναι και ποδοσφαιριστής του συλλόγου.

ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ)
Ο ΠΟ Μουδανιών είναι μία ομάδα με πολλά χρόνια ιστορίας, καθώς ιδρύθηκε το 1928 και τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Χαλκιδικής. Τα Μουδανιά κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Χαλκιδικής, όντας πρώτα με 75 βαθμούς σε 30 αγώνες, έναν περισσότερο από την δεύτερη Βαρβάρα, την οποία κέρδισαν με 5-3 σε αγώνα μπαράζ και πήραν το πρωτάθλημα. Προπονητής είναι ο Απόστολος Πάπας.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του τρίτου ομίλου:

1η αγωνιστική – Κυριακή 10/05
Κιλκισιακός – ΑΣ Ειρηνούπολης
Μουδανιά – Απόλλων Κρύας Βρύσης

2η αγωνιστική – Τετάρτη 13/05
Απόλλων Κρύας Βρύσης – Κιλκισιακός
ΑΣ Ειρηνούπολης – Μουδανιά

3η αγωνιστική – Κυριακή 17/05
Μουδανιά – Κιλκισιακός
ΑΣ Ειρηνούπολης – Απόλλων Κρύας Βρύσης

4η αγωνιστική – Τετάρτη 20/05
ΑΣ Ειρηνούπολης – Κιλκισιακός
Απόλλων Κρύας Βρύσης – Μουδανιά

5η αγωνιστική – Κυριακή 24/05
Κιλκισιακός – Απόλλων Κρύας Βρύσης
Μουδανιά – ΑΣ Ειρηνούπολης

6η αγωνιστική – Κυριακή 31/05
Κιλκισιακός – Μουδανιά
Απόλλων Κρύας Βρύσης – ΑΣ Ειρηνούπολης

Πηγή: pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου