ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Αναστασιάδης χτίζει τον ΠΑΟΚ και κερδίζει τον σεβασμό

Ο Αγγελος Αναστασιάδης έχει εδώ και χρόνια την ίδια προπονητική φιλοσοφία. Βάζει πάνω από κάθε παίκτη, αλλά και τον ευατό του την ομάδα και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο.
 Εάν κάποιος ποδοσφαιριστής δεν ενσωματώνεται στο σύνολο, παρά τις προσπάθειες -που σίγουρα- κάνει ο Αναστασιάδης για να τον προσαρμόσει, τότε, όσο ποιοτικός και αν είναι, δεν θα γίνει ποτέ βασικό μέλος αυτού του συνόλου. Αυτός ήταν, αυτός είναι και αυτός θα είναι. Θεωρεί ότι ο πιο ασφαλής δρόμος για να φτάσει μία ομάδα σε επιτυχίες δεν είναι ο εύκολος των μεταγραφών και προσπαθεί να μας "πείσει" γι' αυτό με πράξεις και όχι με λόγια.


Πιστεύει στο υλικό που έχει στα χέρια και ακολουθώντας το δύσκολο μονοπάτι, αυτό της σκληρής δουλειάς, επιθυμεί να το αναδείξει. Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι στο παιχνίδι με την Ντιναμό Μινσκ είδαμε τον Κάτσε να δίνει βοήθεια στον Σκόνδρα κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ, τον Τζιόλη να στηρίζει με τα μαρκαρίσματά του πλάγιους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου και χθες κόντρα στον Παναιτωλικό να υπάρχουν στιγμές που τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ μάρκαραν ταυτόχρονα τον ίδιο αντίπαλο. 

Είναι στοιχεία που κάνουν τον φετινό ΠΑΟΚ ομάδα με κεφαλαία γράμματα. Χαρακτηριστικό του προφίλ που χτίζει ο ΠΑΟΚ και του σεβασμού που τρέφουν φέτος οι ποδοσφαιριστές στον προπονητή, είναι ένα συμβάν που έλαβε χώρα χθες στο Αγρίνιο και που από πολλούς μπορεί να πέρασε απαρατήρητο, αλλά κατά την γνώμη μου έχει ιδιαίτερη αξία. 

Την στιγμή της αλλαγής του Αθανασιάδη, λοιπόν, ο στράικερ του Δικεφάλου κατευθύνεται προς τον πάγκο, ενώ ο Αναστασιάδης είναι προσηλωμένος στο γήπεδο και δίνει οδηγίες. Ο Κλάους πριν καθίσει -και αφού είδε ότι ο Αναστασιάδης δεν γύρισε προς το μέρος του- πήγε αυτός προς τον προπονητή του για να τον ασπαστεί, ο Αναστασιάδης γύρισε τον χειροκρότησε και συνέχισε την δουλειά του με το βλέμμα στραμένο στον αγωνιστικό χώρο. 

Αυτό, τελικά, ίσως να είναι το μεγαλύτερο κέρδος του φετινού ΠΑΟΚ, ότι, δηλαδή, κανένα μέλος της ομάδας δεν αισθάνεται ότι είναι κάτι περισσότερο από οποιονδήποτε δίπλα του.
ΥΓ1 Στον Αγγελο Αναστασιάδη, άλλωστε, πρέπει να πιστωθεί ότι, πλέον, παίκτες όπως ο Γλύκος, ο Σκόνδρας, ο Κατσικάς, και Τζανδάρης πατούν πιο γερά απ' ότι πέρσι στα πόδια τους και δείχνουν αρκετά βελτιωμένοι.

Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου