ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Αυξάνει το μπάτζετ για να "χτίσει" τον νέο ΠΑΟΚ ο Σαββίδης

Τα 14 εκατομμύρια ευρώ αναμένεται να φτάσει το μπάτζετ του ΠΑΟΚ τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» εξασφάλισε εισιτήριο για τα προκριματικά...
του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να δει την ομάδα του να πηγαίνει όσο πιο ψηλά μπορεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Και φυσικά για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να έρθουν παίκτες που θα κάνουν την διαφορά.
Την προηγούμενη σεζόν ο ΠΑΟΚ είχε μπάτζετ κοντά στα 5.800.000 ευρώ στην αρχή της περιόδου. Βέβαια στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο ανέβηκε στα 7 εκ. ευρώ. Βέβαια τώρα τα δεδομένα άλλαξα και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει έναν ξεκάθαρο πλάνο στο μυαλό του.
Πλάνο με το οποίο θα κινηθούν τόσο στις μεταγραφές όσο και στην πρόσληψη του τεχνικού επιτελείου. Ουσιαστικά, ο Ρώσος επιχειρηματίας αυξήσει το περσινό μπάτζετ και να το πάει γύρω στα 14 εκατομμύρια ευρώ.
Το συγκεκριμένο ποσό θα αποτελέσει το καθαρό κομμάτι των πληρωμών και όχι την φορολογία. Όπως καταλαβαίνει κανεί, ο Σαββίδης θέλει έναν δυνατό «δικέφαλο», που θα μπορέσει να κάνει την διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα και να κάνει μία καλή πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου