ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

"ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΑ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ..."

Αν οι εικονοζόμενοι ήρθαν για να "προστατεύσουν" το δάσος
των Σκουριών, τότε γιατί το καίνε;;;

Σ' αυτό το συμπέρασμα συγκλίνουν, όλες οι πληροφορίες μας από τον κλεφτοπόλεμο,  που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στο Χονδρό Δέντρο μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και των γνωστών-"αγνώστων" εξτρεμιστικών στοιχείων, που παρείσφρησαν μέσα στους ειρηνικούς και φιλοοικολογικούς, κατά τα άλλα διαδηλωτές, εναντίον της επένδυσης χρυσού στο Δήμο μας.

Ήδη έχουμε δύο (2) τραυματίες αστυνομικούς. Ο ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από μπουλόνι που εκτοξεύτηκε από  σφεντόνα και ο δεύτερος έχει υποστεί εγκαύματα από κάψιμο. 

Μέχρι στιγμής όλα δείχνουν, πως οι  εκτός  Χαλκιδικής "δεντροφυτευτές" ήρθαν οργανωμένοι για πολεμική αναμέτρηση με τις αστυνομικές δυνάμεις.  Ηρθαν για να καταστρέψουν και να τρομοκρατήσουν.

Eκτός από τα κλασικά  πολεμοφόδια, που σας αναφέραμε, ότι είχαν στην κατοχή τους, σεπροηγούμενη ανάρτηση μας, μόλις πληροφορηθήκαμε ότι ορισμένοι απ' αυτούς διέθεταν και πιστόλια στυλό εκτόξευσης φωτοβολίδων...!!!

Πολλές από τις μικρές εστίες φωτιάς που προκλήθηκαν μέσα στο δάσος, έχουν σαν αιτία πρόκλησης τις συγκεκριμένες φωτοβολίδες, οι οποίοι τις έριχναν λές και βρίσκονταν στο γάμο του καραγκιόζη και όχι  μέσα σε δασική περιοχή.

Τέτοιο οπλισμό μαθαίνουμε ότι χρησιμοποιούν χούλιγκαν και άλλα εξτρεμιστικά στοιχεία, όταν αναμετρούνται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με αστυνομικές δυνάμεις. 

Αλήθεια οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκονται στο σημείο, συμφωνούν με αυτές τις τακτικές που εφαρμόζουν οι προστατευόμενοι τους μπαχαλάκηδες; Τώρα πληροφορούμαστε πάλι,  πως 100 περίπου άτομα κινούνται ανεξέλεγχτα μέσα στο δασικό κομματι που βρίσκεται πάνω από το Χονδρό Δένδρο και ανάβουν φωτιές...

Να τους χαίρονται τέτοιας ποιότητας "αλληλέγγυους" φίλους, οι ψευτοοικολόγοι της ΒΑ Χαλκιδικής.

Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Αριστοτέλη
Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Αριστοτέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου