ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Κοινή προπόνηση ακαδημιών Στίβου Π.Α.Ο.Κ.-Απόλλωνα Αρναίας στο Καυτατζόγλειο (φώτο)

    ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ, 24-05-2014 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ TOY ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΝΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. 

    ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΣΟ Ο ΕΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ κ .ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΟΦΙΑ ΚΑΚΑΡΟΝΗ,ΕΛΕΝΗ ΚΥΡΙΤΣΗ,ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΑΤΑΡΤΖΙΔΗΣ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΓΚΙΟΣΗΣ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.
 ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ, ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ Η ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΕΥΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ.

 ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΑΞΑΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΑΜΕ ΥΠΟ ΤΟΝ ΑΓΡΥΠΝΟ ΦΑΚΟ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΘΑΝΑΤΗΣΑΝ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.


ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΕΝΑΓΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΟΡΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ κ .ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ.

 ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΔΩΣΑΝ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, Η ΚΕΛΛΥ ΣΑΜΑΝΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΑΒΑΛΟΣ. 

ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΙΔΙAIΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. 

ΤΕΛΟΣ ΑΦΟΥ ΑΝΤΑΛΑΞΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΥΧΕΣ, ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΡΝΑΙΑΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

*Με μεγάλη χαρά και χωρίς δεύτερη σκέψη δέχτηκαν να συναντήσουν,στο περιθώριο της
προπόνησης τους,τους αθλητές και αθλήτριες της ομαδας,να μιλήσουν για τον αθλητισμό και να φωτογραφηθούν μαζί τους δύο μεγάλοι αθλητές του Στίβου και άξιοι εκπρόσωποι της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο ως μέλη της Εθνικής μας Ομάδας.

Η Κέλλυ Σαμάνη πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 100μ εμπόδια (αθλήτρια του Αιόλου Μακεδονίας) και ο Δημήτρης Γράβαλος Πρωταθλητής Ελλάδας στα 400μ και 200μ (αθλητής του Άρη Θεσ/νίκης).

Όλη η ομάδα τους ευχαριστεί πάρα πολύ για την ευγενική κίνηση τους και τους εύχεται να έχουν πάντα επιτυχίες κι αμέτρητα records στην ζωή τους!!!

Παρακολουθείστε το πλούσιο φωτορεπορτάζ που μας παραχώρησε 
και τον ευχαριστούμε ο κ. Ζάχος Δημήτριος Φωτορεπόρτερ.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου